Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A

Az

Istenember

film

Kattintson IDE!
  
Ebben a negyedévben 
már 160.000 példányban!október 04., vasárnap

Mindig lehet újrakezdeni

„Az Úr az én osztályrészem… ezért benne bízom.” (Jeremiás siralmai 3:24)

Ha nem sikerül megvalósítani mindazt, amit elérni reméltél, akkor a bánkódás válhat egyik kedvenc időtöltéseddé. A számítógépes elemző inkább könyvelő szeretett volna lenni, a könyvelő arra gondol, bárcsak orvos lehetett volna, stb. Talán nemes örökséget terveztél hátrahagyni, de jelen pillanatban csak be nem teljesedett törekvések sorát tudod felmutatni. Még nincs késő újrakezdeni! De fel kell készülnöd arra, hogy álmod megvalósulásának ára van. „Aki pedig versenyben vesz részt, mindenben önmegtartóztató: azok azért, hogy elhervadó koszorút nyerjenek, mi pedig azért, hogy hervadhatatlant” (1Korinthus 9:25). Ne hallgass a bírálgatókra és a panaszkodókra, akik kevesebbel is beérték. A te célod ne az legyen, hogy hosszú életet élj, hanem, hogy az életed számítson, jó hatással legyen környezetedre és dicsőítse Istent! Charles Lindbergh mondta: „Úgy érzem, én nagyobb téren éltem, mint a szkeptikusok odalent. Ki értékeli nagyobbra az életet, a pilóta, aki arra a művészetre szánja, amit szeret, vagy ezek a zsugoriak, akik úgy kuporgatják, mint a filléreket egész hangyányi életük során? Ha tíz évet repülhetnék, mielőtt meghalok egy balesetben, megérné elcserélni egy átlagosan leélt hosszú életre.” Nézd csak meg Mózest vagy Pált, mindketten újrakezdték. Nézd meg Winston Churchill példáját: a második világháború után nem ment nyugdíjba, hanem megnyerte az irodalmi Nobel-díjat. Amikor Heinrich Schliemann felhagyott az üzleti tevékenységgel, hogy megkeresse a homéroszi eposzok legendás városát, Tróját, meg is találta azt! Íme, egy ige, amire támaszkodhatsz: „Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! Az Úr az én osztályrészem – mondom magamban –, ezért benne bízom.” (JerSir 3:22–24). Ez azt jelenti, hogy mindig lehet újrakezdeni neked is!

00:00
Értékelések átlaga: 4,5

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014 | Impresszum | Alapítványi információk