Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  
Ebben a negyedévben 
már 140.000 példányban!március 06., péntek

A közösség ereje (2)

„… sokan egy test vagyunk a Krisztusban, egyenként pedig egymásnak tagjai.” (Róma 12:5)

Egy amerikai veterán, aki részt vett a normandiai partraszállásban, elmondta, hogy találkoztak Churchill-lel, mielőtt elindultak a náci erők elleni véres támadásra. Azt mondta, hogy a D-nap élete legrettenetesebb tapasztalata volt. „Sőt, azt hiszem, egyikünk sem tudta volna végigcsinálni, ha nem lett volna az a látogatás, mielőtt átkeltünk a Csatornán” – mondta Winston Churchill látogatására utalva. Egy terepjárón érkezett, kiszállt a járműből, és odament a katonák közé. „Kezet fogott velünk, némelyikünket meg is ölelte – emlékszik vissza a veterán. – Beszélt a saját harctéri emlékeiről, melyek hasonlítottak a mi érzéseinkre. Aztán felállt a terepjáróra, és egy ötperces beszédet tartott. A beszéd alatt végig könnyek csillogtak a szemében. Ezt mondta: »Uraim, tudom, hogy félnek. Emlékszem, hogy én is féltem, amikor katona voltam. Nekem is megadatott a kiváltság, hogy védjem hazámat azokban a sötét napokban, amikor nem tudtuk, hogy vajon képesek leszünk-e teljesíteni a ránk bízott feladatot. Ám ez most az önök pillanata. Számítunk önökre, hogy méltók lesznek a helyzethez, és elérik a kitűzött célt. A szabad világ sorsa az önök vállán nyugszik. Legyen ez életük legszebb órája!«” A veterán így folytatta visszaemlékezését: „Mondanom sem kell, ezután a rettegő katonáinkból olyan férfiak csapata lett, akik készek voltak bármire.” A közösség ereje óriási hatalom, ha a gyakorlatba ülteted!

 

00:00
Értékelések átlaga: 4,3

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014