Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  
maiige_borito
Ebben a negyedévben 
már 139.000 példányban!november 01., szombat

Mire nézel?

„… nagy és sokat ígérő kapu nyílt ott előttem, de az ellenfél is sok” (1Korinthus 16:9)

Pál azt írja: „mert nagy és sokat ígérő kapu nyílt ott előttem, de az ellenfél is sok. Te mire figyelsz? A nyitott ajtóra vagy a nehézségekre, a lehetőségekre vagy az akadályokra?

1866-ban egy amatőr geológus észrevett néhány dél-afrikai gyereket, akik egy csillogó kővel játszottak. Megkérdezte a gyermekek édesanyját, hogy megvehetné-e a követ. Az asszony azt hitte, hogy a kő nem ér semmit, és odaadta az embernek. Amikor a férfi később megvizsgálta, felfedezte, hogy a kő egy 21 karátos gyémánt. Amikor híre kelt a dolognak, egy skót ásványkutatót, James Gregory-t küldték, hogy vizsgálatokat végezzen. Jelentésében azt írta vissza, hogy Dél-Afrika nem alkalmas gyémántbányászatra. Véleménye szerint a korábbi leletek a struccoknak köszönhetők, akik mindenfélét megesznek, így megették a gyémántot is valahol távol innen, és itt ürítették ki trágyájukkal. Néhány nappal az után, hogy Gregory jelentése nyilvánosságra került, egy 83 karátos gyémántot találtak azon a területen, melyet korábban ő is vizsgált. Ma úgy ismerik, mint Dél-Afrika Csillaga, és ez indította el abban a térségben az első bányászati vállalkozást, amely most a világ legnagyobb gyémántkitermelője. És mi történt Gregory-val? A neve tovább élt, de nem úgy, ahogy ő bizonyára szerette volna. A gyémántiparban amikor valaki rosszul ítél meg egy ékkövet, azt mondják rá: „Gregory”.

Ha kéred Istent, ő segíteni fog, hogy megtaláld a kincset szántóföldeden (ld. Máté 13:44-45).
Ha Jézus borrá tudta változtatni a vizet, és ötezer ember tudott jóllakatni egy fiú ebédjével, képzeld csak el, mire képes általad! A kérdés az, mire nézel? A nyitott ajtóra vagy az akadályokra?

00:00

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014