A

A teljes

Istenember

film megtekinthető itt

Kattintson IDE!

Ebben a negyedévben 
már 175.000 példányban!július 24., vasárnap

Félsz, hogy elveszítesz valakit?

„… kérdezősködni fognak utánad, mert a helyed üres lesz.” (1Sámuel 20:18)

Ki az, akinek a halálától legjobban félsz? Komoly nyugtalanságot, aggodalmat okoz ez számodra? Ha igen, akkor kezdd el gyakorolni a következőket:
1) Kérd Isten kegyelmét, hogy el tudd fogadni a halált az élet elkerülhetetlen velejárójaként. Egyszer te is meg fogsz halni, és szeretted is, azt pedig egyedül csak Isten tudja, hogy ez melyikőtöknél következik be előbb. Éppen ezért ne hagyd, hogy valami, amit úgysem te irányítasz, megfosszon a békességedtől és az örömödtől.
2) Minden percből hozd ki a legtöbbet! Ha pontosan tudnád szeretted távozásának időpontját, mit tennél még meg? Vagy mit nem tennél? Elmennétek arra az utazásra, amit mindig is terveztetek? Kevesebbet bírálgatnád, és többet dicsérnéd? Több időt töltenél vele, és gyakran mondanád neki, hogy szereted?
3) Egyetlen további percet se áldozz ostoba vitatkozásokra és apróságok miatti bosszankodásra!
4) Minden erőddel igyekezz azon, hogy szeretted rendben legyen Istennel! Ha tudod, hogy jó a kapcsolata az Úrral, akkor nyugodt lehetsz, hogy az örökkévalóságot is együtt fogjátok tölteni.
5) Ne feledd, szerettedet Isten is szereti, sőt sokkal jobban, mint te. Amikor eljön az idő, Isten ott lesz veled. „Ha a halál árnyéka völgyében járok is, nem félek semmi bajtól, mert te velem vagy…” (Zsoltárok 23:4).
6) Próbáld elképzelni szerettedet a mennyben! Jézus azt mondta: „… elmegyek helyet készíteni a számotokra… és magam mellé veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is” (János 14:2–3). Az elválás csak átmeneti, a találkozás örökkévaló lesz.

00:00
Értékelések átlaga: 4,9

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014 | Impresszum | Alapítványi információk