A

A teljes

Istenember

film megtekinthető itt

Kattintson IDE!

További kiadványaink

A kiadvány mindenki számára ingyenes (magyarországi, romániai és szlovákiai megrendelés esetén). Amennyiben szeretné támogatni munkánkat, hogy még sokak felé tudjunk szolgálni, az adományozás módjairól ITT talál további információkat. Amennyiben az igényelhető példányszámnál nagyobb mennyiségű kiadványra lenne szüksége, kérjük jelezze részünkre elérhetőségeink bármelyikén!
Ezek a kiadványaink csak saját részre rendelhetőek!
A törvényben meghatározott elállási jogról ITT olvashat információkat.

Kezdj újat!

A kudarc nem jelenti, hogy egy csődtömeg vagyok, csupán azt jelenti, hogy valami még nem sikerült. Nem jelenti, hogy hiábavalóan pazaroltam az időmet, csak azt jelenti, hogy okom van újrakezdeni. Nem jelenti, hogy fel kellene adnom, csak azt, hogy nagyobb erővel kell próbálkoznom. Nem jelenti, hogy Isten elhagyott, csak azt jelenti, hogy jobb ötlete van!


Kezdj újat! példányEngedd el a múltat

Mit szeretnél elfelejteni?
Árulást? Bántalmazást? Csalódást? Válást? Abortuszt? Gyászt? Elhagyottságot? Megtörténhet, hogy a fájdalmat életed minden napján érzed…ha nem tanulsz meg felejteni. Ebben a kiadványban Bob Gass, a Mai Ige írója megmutatja, hogyan léphetsz tovább a múltból és találhatsz célt az életben; hogyan meríthetsz erőt és nyerhetsz bölcsességet csalódottságodból, hogy egy jobb jövőt tudj építeni.

Élj egyedül is teljes életet!

Van gyógyszer a magányosságra? Mi a válasz azok számára, akik kénytelenek egyedül élni, de nem érzik jól magukat ebben a helyzetben? Lehet elégedett és örömteli az egyedülállók élete? Ezekre a kérdésekre találhat választ ebben a kiadványban, amely ebben a témában tartalmaz nagyszerű írásokat a Mai Ige legjobb elmélkedéseiből.

Szomorúságod örömre fordul

Valamikor mindannyiunk életében bekövetkezik, hogy elveszítünk valamit, amit szeretünk. Az, hogy hogyan kezeljük veszteségünket, meghatározza a további életünk életminőségét. Negyvenévi lelkészi szolgálatából és saját életének fájdalmas fejezeteiből merítve Bob Gass megmutatja, hogyan változhat a gyász gyógyító erővé, ami segít túlélni a veszteséget.
Ne félj - Hogyan győzheted le félelmeidet?

Hogyan tudsz áttörni a félelmeken és megtapasztalni azt a bőséges életet, amit Jézus ígért? Ebben a könyvben Bob Gass arról beszél, hogy hogyan győzheted le félelmeidet a pénzügyekkel, a családi élettel, a betegségekkel, sőt a halállal kapcsolatosan. Olvasd el, és meg fogja változtatni az életed!

Ne félj példányTe is meggyógyulhatsz! - Isten ma is gyógyít

Meg akar gyógyítani Isten? Miért nem gyógyultam még meg? Hogyan kaphatom meg a gyógyulást? Van valamilyen módszer, amelyről tudnom kellene? Mi van, ha visszatér a betegségem? Hogyan maradhatok erős a hitben, amíg arra várok, hogy Isten meggyógyítson? Bob Gass elmondja, hogyan kaphatod vissza, és hogyan őrizheted meg egészségedet.
Járj Istennel mindennap!

Gyakorlati tanácsokat keresel ahhoz… hogyan ismerheted fel Isten hangját… honnan tudhatod időzítését… hogyan tanulhatod meg módszereit… hogyan értheted meg az életedre vonatkozó tervét? Ez a kis könyv gyakorlati segítség a fontos döntések meghozatalához és afféle munkafüzet, amelyből megtudhatod, hogy hogyan járhatsz Istennel nap mint nap. Ez a kiadvány az Isten vezetése c. kiadványunk második része.
Isten vezetése

„Ez a könyv gyakorlati üzenetekkel mutatja be, hogy hogyan vezet Isten. Nagyszerű és lelkesítő olvasmány, mely megerősít abban, hogy Isten mindig jelenvaló és kész arra, hogy vezessen minket, akik az ő tekintetét keressük és hangjára figyelünk. Biztos vagyok benne, hogy te is fel fogsz bátorodni, ahogy megismered a gyakorlatias lépéseket, melyekről e könyv ír.”

Isten vezetése példánySzabadulás a depresszióból

„A depresszió nem csupán néhány napnyi nyomott hangulat, hanem hónapokig vagy évekig tartó búskomorság. Tünete sokféle lehet: szomorúság, reménytelenség, értéktelenség érzése… De van kiút! Jézus azt mondta, azért jött: »hogy a szabadulást hirdessem a foglyoknak« és »szabadon bocsássam a megkínzottakat.« Ez a könyv azoknak szól, akik a depresszió nevű 4x4-es ketrecben élnek! Továbbá azoknak, akik segíteni szeretnének rajtuk.”
Imádkozz és fedezd fel a változást!

Mi az imádság? Csatorna, melyen a legértékesebb dolgok áramlanak Istentől a Földre. Miért van az, hogy sokan csak mosolyognak rajta, néhányan beszélnek róla, de csak kevesen gyakorolják? Pedig Ő mindennél és mindenkinél nagyobb, ráadásul Ő maga a szeretet! Hogy is hagyhatnánk ki életünkből Őt és a vele való beszélgetést?! Semmi sem kell ahhoz, hogy hozzákezdjünk – csupán megérteni, hogy miért és hogyan tegyük. Ez a könyv azért íródott, hogy ebben legyen segítségül.
Szabadító szeretet

Ez a kiadvány abban akar segítséget adni, hogy az olvasó felismerjen és legyőzhessen néhány olyan akadályt, amely elválaszt minket Istentől. Ő vár minket, a közvetlen jelenlétébe, hogy betöltse szívünket és életünket mindazzal a jóval, amit már születésünk előtt nekünk tervezett adni.
Az író, Ken Mainey 1984-ben találkozott először Jézus életet átformáló erejével. Fontosnak tartja, hogy minden ember, származástól, bőrszíntől vagy hitvallástól függetlenül Isten barátjává és országának állampolgárává váljon földi élete során. Ez a kiadvány egyszerű nyelven elmagyarázza, hogy ez miként lehetséges.


példány17 TÖRTÉNET – bibliaismereti kurzus

(tanári kézikönyv)
Mennyire fontos elmondani a gyermekeknek Isten örökérvényű tanításait és üzeneteit! Bárcsak ezen nőhetnének fel és fogadnák be már idejében ezeket a rendkívül fontos igazságokat! Ebben lehet segítségül ez a kiadvány, mely 17 bibliai történetet és annak tanulságait dolgozza fel, és segít felkészülni annak, aki kész átadni ezeket az igazságokat a gyermekek számára! Minden történethez egy-egy illusztrációs kép segít elmélyíteni a történet igazságait, melyeket kártya formájában a gyermekekkezébe is adhatunk! (Minden kiadvány melléklete 10 db kártyaszett, mellyel 10 gyermek felé tudja elmondani a történeteket. A kiadványt abban az esetben küldjük el Önnek, ha vállalja, hogy legalább 10 gyermek felé elmondja a történeteket. Amennyiben több kártyaszettre van szüksége, kérjük, jelezze alább, hogy hány gyermek felé szeretne szolgálni a kiadvánnyal!)

Kiknek ajánljuk?
Első sorban gyermek bibliakört vezetőknek, hittan tanároknak, akik Isten Igéjére szeretnék tanítani a gyermekeket.
Mennyi gyermek felé szeretné elmondani a történeteket? (min. 10 fő)
példány

A Jó hír!

Fiataloknak és gyermekeknek szóló ingyenes kiadvány, mely arra szolgál, hogy az olvasó számára bemutassa Isten csodálatos, megmentő tervét, amit minden ember életében meg akar valósítani!

Kiknek ajánljuk?
10 ÉV FELETTI GYERMEKEK és FIATALOK SZÁMÁRA.
példányGyőzelem sorozat

A Győzelem sorozat kiadványai a Mai Ige írójának, Bob Gass-nek egy-egy témában összegyűjtött írásai, kibővítve egy-egy imádsággal és más keresztyén szervezetektől származó cikkel, melyek abban segítenek, hogy győztes lehessen az élet nehézségei és küzdelmei között.

(Ha az egérrel rámegy a kiadványok nevére, megtekintheti a borítóját a jobb sávban!)

példány
példány
példány
példány
példány
példány
példány
példány
példány
példány
példány
példány
A megrendelő adatai
titulus
vezetéknév
Kérjük, olyan személyt adjon meg, aki ezen a címen lakik!
keresztnév
születésnap
intézmény
Amennyiben gyülekezet, intézmény, vagy vállalat címére kéri.
ország
irányítószám
település
Kérjük, először az irányítószám kitöltését!
közterület neve
Az utca vagy más közterület neve pl.: "Kossuth Lajos" vagy "Petőfi Sándor".
közterület típusa
házszám
emelet, ajtó (ha van)
telefonszám
e-mail
megjegyzés
Ha egy szervezet számára rendel, mint a szervezet képviselője, akkor kérjük jelezze itt!
A megrendelt kiadvánnyal együtt küldünk Önnek sárga csekket is, melyen támogathatja szolgálatunkat. Amennyiben nem akarja, hogy küldjünk Önnek sárga csekket, kérjük, jelezze a Megjegyzés rovatban!
Megrendelésemmel hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány adatbázisában tárolja és az Alapítvány tevékenységeivel kapcsolatosan információk eljuttatására felhasználja.
A Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány a megrendelők adatait a személyes adatok védelméről szóló 2011.évi 112.TXII. törvény előírásainak megfelelően kezeli és tárolja, teljes bizalommal kezeli és harmadik személynek nem adja át!
a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2016. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2016 | Impresszum | Alapítványi információk