A

A teljes

Istenember

film megtekinthető itt

Kattintson IDE!

Személyes üzenet az írótól

 

Kedves Olvasó!

Bob Gass

Köszönöm, hogy olvassa a Mai Igét! Azért imádkozom, hogy amint naponként olvassa az elmélkedéseket, Isten bátorítsa, vezesse és tanítsa a Szentlélek által.

Minden igeszakasz Istentől ihletett és képes arra, hogy átformálja életünket, ha töltünk Vele időt, és engedjük, hogy élő üzenete hatással legyen gondolkodásunkra, viselkedésünkre és arra, ahogy éljük az életünket nap mint nap.

Azért imádkozom, hogy az előttünk álló napokban és hetekben a Mai Ige mindannyiunkat még szorosabb kapcsolatba vonjon Teremtőnkkel, családunkkal, és azokkal, akikkel együtt dolgozunk, együtt tanulunk, vagy együtt dicsérjük az Urat. Jézus azt mondta, hogy Ő azért jött, hogy bőségben éljünk… ez a bőség pedig akkor érkezik meg, amikor felébred bennünk a vágy arra, hogy még többet megtudjunk Róla, és egyértelműen megértsük Isten hatalmát és uralmát az életünkben.

Tisztelettel adózom azok felé, akik vezetői, munkatársai és önkéntesei a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítványnak, mindazért a munkáért, amellyel Jézus Krisztus örömüzenetét egy érthető és időszerű módon eljuttatják olyan sok emberhez.

Hadd bátorítsam arra, hogy imádkozzon ezért a nagyszerű csapatért, hogy a munka növekedhessen és fejlődhessen, és bőséges aratást hozzon Isten országa számára! Az ő odaszánt és kemény munkájuk nélkül sem Önhöz, de számtalan más emberhez sem juthatnának el ezek az elmélkedések.

Testvéretek Krisztusban:

Bob Gass

a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2016. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2016 | Impresszum | Alapítványi információk