A
Kattintson IDE!

Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

K.
(1)
Kedveseim! Az egyik reggel nagyon megérintett az aznapi maiige, és szerény imámban kértem, hogy az Úr küldjön anyagi támogatókat, hogy több emberhez eljusson az üzenet. És még több ingyenes kiadványt is rendeltem. Adósnak éreztem magam, mivel nincs jövedelmem így csak imában tudtam kérni támogatást. Délután kaptam egy emailt a maiigétől, hogy köszönik szépen az anyagi támogatásomat amit én küldtem, én nem hittem a szememnek. Kanadában elő drága Hugom adományozott az én nevemben is semmi egyeztetés nélkül. Hát ilyen csodás az Úr !
CS. ZS.
(2)
Kedves testvérek az Úrban! Szeretném megköszönni a bátorító, minden napra lelki táplálékot biztosító Mai Igét. Hálás vagyok az Úrnak, hogy a Mai Igen keresztül is szól hozzám, és megnyugvást, bátorítást, feddést, örömöt, halát... ad a szívembe, és forgathatom azt egész nap a szívemben. Még egyszer köszönöm, és további áldást kívánok munkájukra.
SZ. ZS. G.
(3)
Az Önök által küldött 10 példány nagy örömet szerzett.10 olyan emberhez került,akik életük nehéz szakaszában vannak.Megértették,hogy a segítség,melyet a MAI IGE ad,számukra kivezető utat adhat. Ez nekem is tanulságos volt. Sokszor nem mertem megszólítani eddig embereket,pedig kellett volna.Most egy olyan eszköz volt a kezemben,amivel csak arról "kellett" beszélnem,hogy ez nekem napi szinten mit ad. Azt vettem észre,hogy mivel magamról beszéltem,az én helyzeteimről és az ahhoz vezető megoldásról, ez nyitottá tette az ismerőseimet és elfogadóvá.
H. K. M.
(4)
Kedves Mai Ige Írói! Szeretném megköszönni azt a sok lélekgyógyír gondolatot, melyeket olvashatunk nap, mint nap tőletek. Előbbre viszik napjainkat, segítenek legyőzni a mindennapok gondjait, nehézségeit. Segítenek a hétköznapokban a lelkünkre figyelni. Köszönjük Nektek! BÚÉK!
N. J.
(5)
Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy minden nap üzen népének a Mai Ige kiadványból és sok sok áldást kérek az egész szerkesztőségre Isten Áldását!
D. A. E.
(6)
Nagyon szépen köszönöm Önöknek, hogy ennyi csodálatos üzenetet gyűjtenek össze az év minden napjára mindannyiunk számára! Köszönöm!
N. K.
(7)
Kedves Mai Ige csapat! Én még fiatal vagyok! Örülök hogy a Mai Ige minden korosztálynak megadja a megfelelő könyveket!! Ez csodálatos dolog! Ha este fáradtan haza jövök mindig a Mai Ige miatt vidulok fel és újra és újra eszembe jut hogy Isten védelmében vagyunk!! Ezzel a levéllel szeretném megköszöni a Mai Ige csapatának a sok munkát és fáradságos percet!!!
Sz. F.
(8)
Köszönöm a Mai Igét! Az Úr áldjon mindenkit, aki abban munkálkodik, hogy eljussanak Isten igéi és segítsenek a szavak a mindennapokban és tanulhassunk mindezekből. Köszönöm!
V. O.
(9)
Kedves Mai Ige csapat! Először is köszön munkásságokat, szinte minden nap olvasom egy-egy bejegyzésüket :) A továbbiakban egy velem történt "csodát" szeretnék megosztani Önökkel, amit, ha szeretnének bárhol felhasználhatnak! Íme az én csodám: Kiskorom óta rendszeresen jártam templomba, konfirmáltam is, és hittem, mert így neveltek. A valódi hitemre azonban csak később ébredtem rá, már felnőtt fejjel, hiszen a legtöbb dolgot gyermekként még nem gondolja át az ember. A hit egyre erősödött, egyre gyakrabban imádkoztam és az életem minden területe szépen alakult. Idén advent harmadik vasárnapján vendégeket vártunk. Az otthonos nappalinkban meggyújtottam néhány gyertyát is a karácsonyi hangulat kedvéért, az asztalon pedig már égtek a gyertyák az adventi koszorún. A polcokon és bútorokon több gyertya is égett, mind különböző mintázatú. Az egyik fenyőágas, a másik egy aranyszínű ágakkal körbevett , a harmadik a kis Jézust ábrázolta a jászolban és a többi is karácsonnyal kapcsolatos mintájú volt. A vendégekkel való beszélgetés során a gyertyák szép sorban kialudtak, amelyek nem, azokat pedig este a vendégek hazaindulása után eloltottuk. Másnap reggel a megszokott rendben dolgozni indultunk és este viszonylag későn, már csak sötéttel értünk haza. Ahogy beléptünk az otthonunkba, egyből észrevettük, hogy a nappalinkból fény szűrődik ki. Sietve vetettük le a cipőt és a kabátot, majd bementünk a nappaliba. A felső polcon, a fotónk mellett, a kis Jézust ábrázoló gyertya égett! Először azt gondoltam, hogy ez nem lehetséges,hiszen a józan ész szerint egy gyertya, amely elaludt, mert elfogyott belőle a viasz, nem gyulladhat meg magától, főleg nem az elalvása után egy nappal. Aztán végiggondoltam. Nem véletlen, hogy pont ez a gyertya égett. Isten és Jézus vigyáz ránk, és megtisztelt minket ezzel a csodával, hogy meglátogatott minket az otthonunkban. Csendben leültem a polccal szemközti kanapéra és csak csendben néztem a lobogó gyertyát, Jézus nálunk járt!
G. G.
(10)
Kedves Szerkesztők! Végre egy hasznos és reális keresztény kiadvány. Önök nemcsak papolnak és a tanácsaik jók. Köszönöm a sok munkát és boldog új évet kívánok! Köszönöm kiadványaikat is! Sok ilyen reális keresztényt!
K. ZS.
(11)
Tisztelt Mai ige terjesztők! Gyermekeknek szóló bibliai történetet kértem és kaptam Önöktől. Az oktatás elkezdődött, folyamatban van. Súlyosan és halmozottan sérült gyermekeknek oktatok a segítségével A rövid összefoglaló történeteket kiegészítem, átformálom, hogy megértsék. Egyéb gyermekeknek szóló képes bibliákból több képpel mutatom be a történeteket. Alkalmanként és a történethez igazodva, alkotunk is. Pl. Noé bárkáját megalkottuk, festettük, beköltöztettük az állatokat. Nagyon jónak tartom, hogy a foglalkozás végén képpel ajándékozhatom meg a gyerekeket, örülnek neki. A gyerekek és tanáraik, gondozóik nevében is köszönjük az oktató anyagot. Jó helyre került, és a tanév többi részében még feldolgozunk néhány történetet.
G.B.Cs.
(12)
Kedves Mai Ige csapat! Mint sokan mások, én sem tudom igazán kifejezni a hálámat, hogy olvashatom a kiadványaikat! Minden területén az életnek Istenre van szükségünk, mert Ő az egyetlen valódi segítség, vigasz, támasz, erő! Köszönöm, h azon dolgoznak nap mint nap, hogy eljuttassák ezeket az üzeneteket az emberekhez Isten dicsőségére! Kívánom tiszta szívemből, hogy tartson a munkájuk még nagyon sokáig! Boldog, békés, öröm- és reményteli Ünnepeket Mindenkinek!
K. Ö. E.
(13)
Sokszor hallottam erről a kis füzetről, és mindenki csak jó véleménnyel volt róla, ezért gondoltam én is rendelek, mert minden napra jólesnek a bátorító-igei gondolatok.
V. A.
(14)
Nagyon sokat segített nekem és Édesanyámnak sok lelki erőt és békességet ad. Sok meg porbáltatásba erőt ad amire nagy szükség van. Köszönjük a kiadványokat és mai ige által meg változott az életünk. Hálásan köszönjük az Úr nevében. Mindenkinek csodás Évet kívánunk!
V. E.
(15)
Nagyon szépen köszönöm a Mai Ige 2 példányát, amit már el is kezdtem olvasni. Örülök hogy megtudtam rendelni, magam nevelem beteg kislányomat és erőt ad hozzá!!!
a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2016. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2016 | Impresszum | Alapítványi információk