A

A teljes

Istenember

film megtekinthető itt

Kattintson IDE!

Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

T.
(1)
Nem tudom eléggé szavakba önteni, mekkora löketet adnak a kiadványaik napról-napra! Átadják hitelesen az isteni tanításokat, lelkesítve, bátorítva engem, személyes üzeneteket kapok a kiadványok által, úgy érzem, sosem vagyok egyedül még a legrosszabb pillanatokban sem, és amikor egyre csak tornyosulnak a gondok, mindig találok buzdítást vagy itt az oldalon, vagy a kiadványok egyikében. Bátorítást kapok az életem jobbítására, pozitív változtatásokra, önbecsülésem növelésére és arra a határozottságra, hogy ha nincs is kihez fordulhatok, Istenhez bármikor szólhatok ima által. Nagyon felemelő érzés, amikor sugallatokat kapok Istentől, mint egy gyengéd belső hang, mely megnyugvást ad és eláraszt békével.
Cs.R.
(2)
Egyik nap mentem haza egy vizsgáról, és nagyon fáradt voltam. Vártam a buszmegállóban, és egy néni leült mellém a padra, a társaságában volt még egy idősebb úr. Beszélgetésbe elegyedtünk, és ugyanarra a buszra szálltunk fel, hellyel kínáltam, és a bácsi mondta, hogy amiért ilyen jó vagyok ezt nekem adja, és a táskájából elővett egy magazint. Mint utóbb kiderült egy nyugdíjas lelkész volt. Ilyen kalandos úton került hozzám a Mai ige. Az internetes elérhetőségekről már hallottam, és követtem is hébe-hóba őket, de ez kellett ahhoz, hogy rendszeres olvasója legyek, és meg is rendeltem a kiadványt. Hálás vagyok, hogy hozzám került, és a szerkesztőségnek, akik ezt lehetővé teszik! És bízom benne, hogy akár majd általam is megismerheti valaki.
O.I.
(3)
Tisztelt Mai IGE Szerkesztősége! Nagyon köszönöm a kiadványukat, sokat segítenek nekem a mindennapi életben. Hálás vagyok Önöknek.
P.P
(4)
Nagyon köszönöm a buzdító üzeneteket, sokat segítenek, bár még vannak gyengeségeim, de hiszem, Isten segítségével mindent legyőzhetek!
N. T.
(5)
A Mai Ige valóban a "mai nap" és a mindennapok útmutatását adja! A megrendelést azért módosítottam 1-ről kettőre, mert egyet mi olvasunk, egyet pedig tovább adunk! Nagyon sok a kereső ember! LEHET HOGY EBBŐL TALÁLJA MEG A VÁLASZT AZ ÉLETE KÉRDÉSEIRE !?
GY. J.
(6)
A "Mai Ige" keresztény kiadvány naponkénti igeversei, és az ahhoz tartozó igaz történetek nagyon építőek tudnak lenni, és elgondolkodtatnak az ÉLET igazi értelmén. Pl.: Jézus Krisztuson keresztül az Emberek közösségben élhet(né)nek a Teremtő Istennel; Isten soha sem hagyta el az Embereket, az Emberek hagyták a Teremtő Atyjukat; A bűnös embert - az Úr Jézus Krisztus kereszthalálával megváltva - is szereti.
B. J.
(7)
Köszönöm az ajándék Mai ige füzetet. Egyik kedves barátnőmhöz került, aki nemrég veszítette el testvérét. Hiszem, hogy a füzet vigaszt nyújt számára gyászában és megtalálja újra a békességet.
(8)
Bátorító hallani, nagyon sok visszajelzést kapunk, sokfelé használják a kiadványukat, pl. iskolai hittan órákon. Egy keresztény szervezetnek vagyok az alapító tagja, itt napi szinten olvassuk a kiadványukat, reggeli áhítatokon. Személyesen is olvassuk feleségemmel a Mai Igét rendszeresen: erősít, bátorít, legtöbbször pontosan az adott élethelyzetre ad választ, ez valami fantasztikus, csodálatos, köszönjük. Annyira jó tudni hogy ott vagyunk Isten tervébe és a tenyerén hordoz. Megvagyunk győződve hogy a szolgálatuk Istentől van és megáldja, illetve az író egy odaszánt és kipróbált hívő ember, akinek Isten használja az életét, és megjutalmazza.
K.S.G.
(9)
Egy kis történetet szeretnék önökkel megosztani ami velem és családommal történt meg. Húsvét vasárnap a fiam elment kutyát sétáltatni előtte autóval volt oda a kulcs a zsebében maradt, sétáltatás közben a kulcsot ki rántotta a zsebéből sajnos sehol nem találtuk. Már az volt hogy fel kell feszíteni én ma már imádkoztam hogy segítsen a Jó Isten megtalálni és a munkából haza jövet párom bement a helyi vendéglőbe hátha leadta megtalálta valaki, és leadták. Hiszem érzem a Jó Isten az Úr segített meghallgatott engem! Dicsértessék az Ő neve Mindörökké Ámen!
L. R.
(10)
Köszönöm a sok füzetet, a hittan órákon felhasználjuk. A sorozatot pedig a karitászos munkánk alatt az időseknek vagy magányosaknak szétosztjuk. /pl győzelem a harag felett stb /
O.Gy.
(11)
Nagyon köszönöm a sok füzetet a gyerekek nagyon örültek és szét osztottunk nagyon sok gyerek között, akik örömmel fogadtak dicsőség az Úrnak.
H.Zs.
(12)
Kedves Szerkesztőség! Csodálatos látni, hogy az Önök munkájában mennyi odaadás és szeretet van. A Mai IGE egy olyan kiadvány, amely rengeteg ember számára jelent segítséget és útmutatást a mindennapokban. Köszönöm a munkájukat! Isten áldását kérem az életükre!
(13)
Nagyon tetszett az Ajtók c. elmélkedés. Soha még ilyen jól nem hallottam ezt megfogalmazni. Máskor is nagyon jók szoktak lenni, de ez Különösen megérintett. Csak így tovább! Köszönöm!
Dr. L. I. ny.
(14)
Kilenc évig voltunk külmisszióban nehéz területen. A füzet tényleg NAPI IGE volt számunkra, - alig vártuk, hogy reggel elolvashassuk. Aztán hazatértünk az Egyesült Államokba, ahol - mint nyugdíjas - nem igazán találtam a helyem. A MAI IGE üzent: "Isten hűséges ... de van még egy dolgod: meg kell bocsájtanod ... És akkor teljes áldásával fog feléd fordulni." Most ezt próbálom gyakorolni, és hamarosan megírom - remélem - azt, hogy miként gyakorolta hűségét ... Abban, hogy megtalálja a helyem, és megbocsássak.
F.F.
(15)
Nagyon építőek a mai igék is és a kiadványok is nagyon hálás vagyok Istenek hogy vannak ilyen szeretett teljes emberek akik segítenek ingyen könyvek által is Isten igéjét tanulmányozni és erősödni épülni mert igen építőek és lelkesítőek és helyre igazítanak egyszerűen jók. Köszönöm
a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2016. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2016 | Impresszum | Alapítványi információk