Kérjük, írja le visszajelzését!

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
15 napja T.A.

Hálás vagyok az Úrnak mindazokért akik az Ő szolgálatában állnak, azokért is akik egymás terhet imában hordozzák. Nem kaptunk olyan ígéretett, hogy akadálymentes / probléma mentes életünk lesz...azt viszont igen, hogy Ő segít, nem hagy el. Áldott az az Élet amelyet Isten jelenlétében élünk meg... Rá hagyatkozunk és Érte élünk. Egy teljesen új eletet kaptam az Úrtól amikor meghívott erre az életre, minden dicsőség Őt illeti!


image
21 napja

Nagyon szeretem a Mai Igét mint napi útravalót és mint útmutatást a mindennapokban. Erőt ad, vidàmaban indul a nap és elolvasás után tovább lehet elmélkedni a bibliai történeten, az igemagyarázaton. Mindenkinek szól és árad belőle az óvás, miként éljünk és hogyan ne. Köszönöm a családom nevében, ahol a napi igét megosztom. Munkájukat áldja meg a Jóisten!


image
23 napja H.T.

Pár hónapja olvasgatom oldalukon az aznapi igét. Ennyi idő alatt is fontossá vált számomra, mert sok pluszt hozott az életembe. Sokszor vigaszt nyújtott, sokszor bátorítást találtam a sorokban. még többször felnyitotta a szememet és elgondolkoztatott olyan dolgokon amik magamtól sosem jutottak eszembe, más szemszögből is megmutatta az élet fontos dolgait. Bölcsességet, szeretet és békét találtam az itt olvasott gondolatokban, idézetekben, magyarázatokban. Köszönöm. :)


image
24 napja S.G.

Köszönöm a mindennapi igéket és a fáradságos munkájukat nekem szólnak és sok vigasztalást és erőt kapok a mindennapokban Isten áldja a további munkájukat teremjenek nagyon sok gyümölcsöt!!!!


image
körülbelül 1 hónapja J.A.

Köszönöm, hogy részt vehetek az Önök küldetésében. Számomra is nagy áldást jelent minden kiadványuk. Ezért is vagyok hűséges lovagja a Szolgálatuknak. Isten áldja meg Önöket gazdagon!


image
körülbelül 1 hónapja K.I.

Köszönöm szépen hogy mindig készséggel küldik nekem is a Mai Igét. Minden nap ezzel kezdem a reggelt. Áldás számomra a kiadvány. Olvastam a többi kiadványukat is,mind értékes üzenettel van tele. Sok kérdésemre választ kaptam belőlük.


image
körülbelül 1 hónapja

Az Úr Jézus nevében köszönöm a ,,A halál torkából" című regényt, meg a ,,Kezdj újat!" és a ,,Fedezd fel a küldetésedet!" című kiadványokat, amelyeket a mai nap folyamán kaptam meg az Úr kegyelméből. Az Úr gazdag áldását kérem munkájukra és életükre egyaránt.


image
2 hónapja P.S.

Köszönöm, hogy önök is hozzá segítettek a Napi Bibliai olvasáshoz. ISTEN ÁLDJA munkáikat.


image
2 hónapja Sz.J.

Köszönöm,hogy a Mai IGE szolgatársa és hírnőke lehetek. Én személyesen adtam át ,vittem haza és rövid beszélgetést követően adtam át a minden napra szolló tanításokat tartalmazó kis füzetet ,amit hitem szerint használnak is. Isten áldja a Mai IGE minden munkatársát és olvasóját! ÁLDÁS BÉKESSÉG !


image
2 hónapja J.A.

Köszönöm, hogy részt vehetek az Önök küldetésében! Isten gazdagon áldja meg szolgálatukat!