Kérjük, írja le visszajelzését!

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
16 napja B.K.

Köszönet és hála a folyóiratokért! Minden nap elolvasom az internet segítségével, meghatározza a napomat és erőt ad. Szerettem volna eljuttatni szüleimhez és mivel nem használnak internetet ezért kértem a kiadványt. Öröm van a szívemben mikor látom, hogy milyen buzgóan olvassák minden reggel.


image
körülbelül 1 hónapja B.H.

Kedvesek.. Nagy hálával Írom e szavakat a Mai Ige kiadványukkal kapcsolatban. Minden napomra olyan kapaszkodót biztosít,mintha direkt nekem címezték volna. Ajándékoztam másnak is a kiadványokból és a Szentlélek vezetése által olyan emberek segítségére van, akik nehéz helyzeteikben Isten munkálkodását érezhetik általa. Isten áldja és támogassa az Ő kegyelmeivel minden munkájukat, hogy minden ember részesüljön abból az odafigyelésből amit ezek a lapok által kapunk.


image
körülbelül 1 hónapja K.

Újra és újra meg kell köszönnöm a munkátokat, hogy eljuttatjátok hozzánk a Mai Igét. Rengeteget jelent nekem a mindennapokban. Erőt ad, kitartást hozzá. Olvasva egyértelművé vált előttem az első perctől, hogy ténylegesen Isten szól a szerző által. Már az életútját olvasva is világos volt. És ha mindez nem volna elég....mindig pontosan úgy szól a Mai Ige, ahogy arra szükségem van! Amire éppen szükségem van! Isten valóban üzen és buzdít általa, kétségtelen! Fontos küldetés, amit végre hajtotok, csak így tovább, Isten adjon hozzá erőt és lendületet!


image
körülbelül 1 hónapja Gy.M.

Kedves Mindnyájan, Mai Ige! Több mint tíz éve kaptam az első magazint egy nagyon kedves barátnőmtől, aki minden életválságomban mutatott lehetőséget a változtatásra. Nem vagyok egyedül, Isten mellettem mindenkor, ha rosszul választok is. Nap mint nap tapasztalom, érzem Jelenlétét és boldogan látom, hogy a lányom számára is fontos a Mai Ige segítsége. Hálás szívvel köszönöm munkájukat! Áldást kívánok!


image
körülbelül 1 hónapja V.K.

Köszönöm, hogy imádkoztak értem. Anyukám fél éve megtért és már egy hónapja jár velem a gyülekezetbe. Istennek hála. Karácsonykor kétszeresen is ünnepeltünk. Jézus és az anyukám születésnapját is. A karácsonyfa alá tehettem azt, hogy ő is hívő lett. Dicsőség az Úr Jézusnak. Áldja meg Önöket az Isten! V.K.


image
3 hónapja D.

Köszönöm Istennek az Önök munkáját! Minden nap olvasom az az napi üzenetet, hozom magammal a munkába is! Anyukámnak is adtam, ő is olvassa a munkatársával.


image
3 hónapja Sz. Á.

Az első kis füzetet még nagymamámtól kaptam, azóta én is megrendelem minden alkalommal és már másoknak is adtam belőle. Jó érzés tudni, hogy bármikor kezembe vehetem valamelyik kis kiadványt, melyben Isten üzen nekem, ha félek, vagy ha nem találom a helyem a világban. Az egyik legjobb érzés az volt, mikor az egyik tanítványomnak adtam egy füzetet és láttam rajta a változást. Vannak napok, mikor egyszerűen elfelejtkezem erről a kincsről, fontosabbá válik minden, elveszi a figyelmemet a felgyorsult élet, de mindig van valami, amivel Isten megállít és akkor tudom, hogy meg kell állnom egy pillanatra és elcsendesülnöm. Köszönöm a munkájukat! Legyen áldás a mai ige minden munkatársán!


image
3 hónapja M. J.

Hálával teli szívvel mondok köszönetet,a sok segítségért,amit kaptam a kiadványaik által. Édesanyám már régen figyelmembe ajánlotta,de akkor még nem voltam befogadó az üzenetekre.


image
3 hónapja T.I.

Áldás hogy van ez a lap. Új örömre találtam és új életre köszönöm.


image
4 hónapja K.

A mai ige aktuális kiadványában lévő napi gondolat nagyon szíven talált, Isten üzenete volt számomra. Van egy nagyon komoly ügy, amiben az Úr segítségét kérem, az Ő szabadítását várom. Prófécián keresztül ígéretet is kaptam, hogy Ő el fogja végezni a munkáját, meghallgatta kérésem. De én, sokszor a körülményekre tekintettem, és emberi módon, érzelmeimre hallgatva már-már elé akartam sietni az Úrnak.Az október 19.-re írt üzenet személyesen nekem szólt, Isten időzítéséről. Csodálatos, hogy Isten ilyen módon is szól hozzánk. Minden szava a leírtaknak bátorítás arra nézve, hogy Isten nagyon is jól tudta mit csinált Dávid, vagy József életében, mindenre van egy terve. Bízzak Benne, és éljem meg a mát, a holnapot bízzam rá. Köszönöm!