Kérjük, írja le visszajelzését!

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
9 napja N. A.

Isten Áldjon Benneteket Kedves Testvérkéim! Én születésem óta Adventista családban éltem, Apukám volt lelkész (már nincs köztünk) és a középső nagy fiam most végzett lelkész. Én Anyukám után inkább zenei talentumokat kaptam, gyülekezeti orgonista vagyok és kórusokban énekeltem, illetve még jelenleg is. Szóval nem vagyok a szavak embere nagyon, de szeretném kifejezni Nektek, hogy mennyire hálás vagyok a munkátokért. Támogatni csak szerényen tudom, de próbálom ahogy tőlem telik, ugyanis rokkant nyugdíjas vagyok már 16 éve. Rengeteg bajon átsegített már engem is a Jó Isten és a mindennapi segítség leginkább Tőletek jön. Olyan mérhetetlen az életben ez a vigasz, bátorítás, életerő, ahogy tényleg gyakorlattá formáljátok, hogy a "Biblia az élet használati utasítása". Kisgyerekkorom óta, lassan 60 éve szorítom a Jó Isten kezét hol jobban, hol még jobban ...Úgy szeretném én is, hogy minden ember érezze, hogy csakis így érdemes élni....! Szegények vagyunk, de boldogok a párommal már 35 éve és három felnőtt fiunkkal, (köztük az egyik már nős). Nagyon sok erőt, boldogságot, kívánok Mindegyikőtöknek Isten Szerető Áldásával! Köszönök Mindent!


image
10 napja F.L.

Nagyon köszönöm a kiadványaikat, melyek megkönnyítik a mindennapjaimat. Sok barátomnak (időseknek is!) továbbadom, akik nagyon örülnek neki. Minden lapszámban találok, magamra teljesen illő igét, ami megerősít. Hatalmasat változott az életem amióta olvasom és használni tudom. Köszönöm segítő munkájukat, további áldást kívánva a jövőben Önöknek ehhez! Üdv.: Ibolya


image
11 napja S.A.

Folyamatosan olvasom a kiadványaitokat. Mikor bajban voltam, ezeknek köszönhetem, hogy felálltam. Konkrétan az "Élj egyedül is teljes életet!" című kiadványnak. Azóta már egy éve párkapcsolatban élek.


image
körülbelül 1 hónapja L.P.Zs.

Nagyon köszönöm a szolgálatotokat. Valahányszor elolvasom, és már évek óta olvasom - a Mai Ige igemagyarázatait, mindig ad valami újat. Sokszor merítek belőle erőt a hétköznapokban. Isten áldja meg munkátokat gazdagon!


image
körülbelül 1 hónapja H.A.V.

Üdvözlöm a Mai Ige szerkesztőséget! Lengyelországban élek a családommal, több éve olvassuk, vagy hallgatjuk az mindennapi igét Önökön keresztül. Köszönjük a lehetőséget, hogy ezt megtehetjük, mert az Isten így egyengetheti útjainkat. Isten áldja meg minden kedves munkatársukat.


image
körülbelül 1 hónapja L.I.

Félelmetes volt az az üzenet, hogy az ajándékozóban bízzak, és ne az ajándékban. Magam is megtapasztaltam: A nyugdíjunk mint ajándék, néha elfogyott, előbb mint szerettük volna. De az ajándékozó Isten hűsége soha nem hagyott cserben... Kirendelt egy olyan másodállást, amit örömmel végzek, és kisegített anyagilag. Most azt kell megtanulnom, hogyha ez az ajándék is elfogy, Isten hűsége akkor is ott lesz. Ezt mindenkinek meg kell tanulnia. Közel 70 éves nyugalmazott misszionárius lelkész vagyok, Amerikában élek. Ez ajándék, de a fontos az, hogy mögötte áll a gondoskodó listán a gondoskodó Isten. Kérek mindenkit, hogy ezt vegye halálosan komolyan komolyan.


image
3 hónapja

Nagyon sokat segítettek nekem a kiadványok. Főleg a Szabadulás a depresszióból című újság. Úgy gondolom,hogy Isten üzen általa. És eléggé meg is érintett. Akik hasonló betegségben szenvednek azoknak oda is adom,hogy őket is megszólítsa Isten. Elég sok kiadványt rendeltem most. Úgy vélem,hogy nagy szükség van rájuk,nem csak nekem hanem másoknak is. Általuk nagyon sokat lehet épülni lelkileg,és hitben erősödni. Anyagilag is szeretném támogatni a szerkesztőket a terjesztésben,hogy még több emberhez eljusson Isten szava. Köszönettel: Enikő


image
3 hónapja K.

Pont erre volt most szükségem! Úgy érzem, sőt, tudom, hogy a Mai Ige által Isten szól hozzám. Ez egy hiteles csatorna, melyen üzen. Sokszor üzent már így. Remélem más is így érzi és észreveszi ezt az apró, mindennapi kis csodát!


image
4 hónapja L.I.

Félelmetesen konkrét, gyakorlati tanácsokat kaphatunk a napi elmélkedésekben - és ez az egyik legnagyobb élmény számomra. A másik óriási pozitivum: a Bibliához való teljes ragaszkodás. Minden reggel azzal kezdjük a napot, hogy elolvassuk az aznapi elmélkedést feleségemmel. Áldja meg az Úr a szerző párost és azokat is, akik fordítják és terjesztik ezt a hézagpótló és nagyon szükséges kiadványt.


image
5 hónapja N.A.

Hálás vagyok az Úrnak ezért a Mai Igés füzetért és a többi kiadványért. Olyan jól szemléltet egy egy Igét. Belehelyezi gyakorlatba az Igét.