A
Kattintson IDE!

Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

Jónás Debóra
(1)
Egyszerűen csodálatos! Hálát adok Istennek Bob Gassèrt és a magyar fordítókèrt Nemes Nándorèrt ès minden egyes közreműködő emberért mert isten használja őket! Dicsőség istennek!
(2)
Mindig annyit segít a szolgálatuk igefolyamok is nagyon tetszenek nagyon nagyon hálás vagyon :)
Cs.Gy.
(3)
Az elmúlt időszakban a Mai Ige a kedvenc kiadványommá vált. Sokat segít nekem értelmezni a bibliát és néha olyan érzésem van, mintha nekem íródott volna. Folyamatosan mutat rá napi problémáimra és segít értelmeznem és megfelelően kezelnem azokat. Nehéz szavakba önteni, egyszerűen simogatja a lelkem. Köszönöm, hogy részese lehetek ennek.
(4)
Kedves szerkesztőség! Mióta a kiadványukat olvasom teljesebb az életem Istenhez is közelebb vagyok és még a Bibliaolvasásban is segít. Csak annyit mondok KÖSZÖNÖM! ????❤️
(5)
Amióta a Mai Igét olvasom teljes az életem. Először egy hívő barátnőm adta nekem azt már kiolvastam most az internetről olvasom ezt és a ,,tini" részét Úgy érzem Isten ezáltal szól hozzám, mintha minden sorát nekem írták volna. Nagyon hálás vagyok a kiadványukért❤️
K.E.
(6)
Felülmúlhatatlanul köszönöm a kiadványokat, köszönöm az Úrnak, hogy a kezembe adta, csodálatos minden szava, sokat tanultam belőle, sok kérdésre választ kaptam, ha tehetem minden nap olvasom! Másoknak is ajándékoztam belőle, hiszem, hogy javukra válik!
(7)
Amióta a Mai Igét olvasom teljes az életem. Úgy érzem Isten ezáltal szól hozzám, mintha minden sorát nekem írták volna. Nagyon hálás vagyok a kiadványukért❤️
L.J.
(8)
Tisztelt Keresztény Média munkatársai! Köszönöm a sokféle kiadványukat, melyekben annyi mindenre találok értést megoldást. Nagyon nagy segítség a napjaink nehézségei közepette, támasz az életemben és ezt az ismerőseim nevében is nyugodtan mondhatom. A napi üzeneteken, és az egyéb témájú füzetecskéken keresztül történő tanítás, bátorítás nagyon nagy feladat, de ezt, meg is kapjuk rajtuk keresztül. Engem nap, mint nap erősebbé tesz, és a hitemet is. Mióta olvasom az igék kifejtését, még jobban szeretem olvasni és egyre jobban érteni a bibliát. Röviden, egyre közelebb kerülök Istenhez, és ő is egyre közelebb jön hozzám. Hálás vagyok Istennek, hogy ilyen Őt félő, és szerető bátor akadályt nem ismerő embereket jelölt, és küldött ki erre a végtelen hatalmas munkára. Atyám kérlek, hogy áld meg a Téged szolgáló testvéreimnek az életét, töltsd be minden szükségüket a Jézus Krisztus hatalmas nevében. Ámen. Köszönöm, hogy ezt a nagy örömömet megoszthattam Keresztény Média munkatársaival. Testvéri szeretettel,
Cs.
(9)
Tisztelt Mai Ige. Másfél éve hogy, el hagyott a feleségem és ezzel teljesen össze törtem az óta csak gyötrődőm közben 2016 Novemberében volt egy súlyos motorbalesetem. Eltörtem a jobb lábam, össze kelet csavarozni most még lábadozom. 2017 Január 20-án el váltunk hivatalosan is. De az a jó hogy a kislányom velem maradt és anyukám el jön segíteni minden nap és minden nap a Mai Igét olvassuk. Minden nap fel kelek éjfél után hogy el olvassam az új igét. Bízok és hiszek Istenben hogy helyre fog jönni az életem még mindig nagyon szeretem a volt feleségem és vissza várom. Szeretnék kérni egy imát ha el mondanának értünk. Dicsőség az Úrnak és köszöni tudom hogy van a Mai Ige. Köszönöm mindenkinek.
B.A.
(10)
Egyszerűen csak annyit mondok: köszönöm!
N.M.
(11)
Az e-mailemre rendszeresen érkeznek az üzenetek. Hálás vagyok a sok-sok igéért és magyarázatért, segít megérteni Isten mit üzen nekünk. Rávilágít, hogy hol tévedtünk el,életünk melyik területén van szükség változásra és gyógyulásra. Most van az az idő, amikor ismerőseink, családtagjaink felé szolgálnunk kell, megragadva minden lehetőséget. Ezek a kiadványok a segítségünkre lesznek, melyet hálás szívvel köszönök. Isten már többször bebizonyította nekünk, ahol ember nem tud segíteni, Ő beavatkozik, mert sohasem késik! Dicsőség az Úrnak! Köszönöm a munkájukat és kívánom, hogy a szükséges anyagi áldás mindig rendelkezésre álljon időben!
Sz.D.
(12)
Most már kb. 1 éve, hogy egy jelentősebb élethelyzeti krízisen mentem keresztül. Összecsaptak felettem a hullámok. Családom akkoriban széthullott, munkahelyemet elvesztettem, a párom akivel már komoly terveink voltak, hűtlen volt hozzám, őt is elvesztettem. Miután úgy éreztem, hogy sikerült túllépni a megaláztatáson, megismerkedtem a jelenlegi párommal, akkoriban majdnem őt is elvesztettem. Kimerültem, kórházba kerültem. 1 hónapot töltöttem bent a kórházban, gyógyszeres kezelést kaptam. Már egészen kisgyermek korom óta sajátos módon hiszek az Úrban, de ebben a két éves időszakban maga az ördög vett minket körül. Egyik kedves rokonomtól kaptam először a Mai ige kiadványt a bent létem alatt. Nagyon sokat segített, minden igében megtaláltam a gyógyírt. Azóta rendszeresen kapom a kiadványt. Pár hete ismét megpróbáltatás ért. Sírógörcsöt kaptam, 2 napig nem tudtam enni, nyugtatóval aludtam. Megelégeltem, összekaptam magam, leültem imádkoztam, olvastam a Mai igét (régebbi kiadványokat is), és egyszer csak elkapott egy határtalan nyugalom, mintha az Úr a vállamra tette volna a kezét, és súgta volna, hogy "Ne félj, csak bízz bennem!" Így tettem, teljesen átadtam az Úrnak a problémát, hittem benne, hogy minden olyan lesz mint azelőtt, amikor minden szép volt. Így lett! Azóta még meghittebb lett a kapcsolatunk a párommal! Mindennap elolvasom az igét! Nagyon sokat tud segíteni! Sokszor tapasztaltam a saját bőrömön, hogy igenis az Úr létezik, ahogy az ördög is. Köszönöm a mindennapi csodás üzenetet!
B.L.
(13)
Kedves Mai Ige szerkeztősége! Nagyon tetszik az oldalatok örülök, hogy ilyen oldal is létezik és pozitív tartalommal bír.
I.S.
(14)
Minden olvasáskor meg telik a lelkem gyönyörűséggel,és jó napom van. Áldja meg ezért Önöket az Isten. Ezért is legyen áldott Jézus neve.
Sz.E.
(15)
Hálát adok Istennek az önök szolgálatáért. Hálás vagyok, hogy minden nap Isten igéjével és bátorító üzenetével indulhatok útnak. Minden nap azt kapom, amire szükségem van, bátorítást, szeretetet, törődést, útmutatást.Örömmel tölt el, hogy minden nap megtapasztalhatom Isten feltétel nélküli szeretetét. Kedves testvérek, éljünk Isten kegyelmével, hogy a saját képmására teremtett bennünket. Szeressünk mi is feltétel nélkül. ,,A Szeretet mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik."
a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2016. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2016 | Impresszum | Alapítványi információk