A
Kattintson IDE!

Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

L.J.
(1)
Tisztelt Keresztény Média munkatársai! Köszönöm a sokféle kiadványukat, melyekben annyi mindenre találok értést megoldást. Nagyon nagy segítség a napjaink nehézségei közepette, támasz az életemben és ezt az ismerőseim nevében is nyugodtan mondhatom. A napi üzeneteken, és az egyéb témájú füzetecskéken keresztül történő tanítás, bátorítás nagyon nagy feladat, de ezt, meg is kapjuk rajtuk keresztül. Engem nap, mint nap erősebbé tesz, és a hitemet is. Mióta olvasom az igék kifejtését, még jobban szeretem olvasni és egyre jobban érteni a bibliát. Röviden, egyre közelebb kerülök Istenhez, és ő is egyre közelebb jön hozzám. Hálás vagyok Istennek, hogy ilyen Őt félő, és szerető bátor akadályt nem ismerő embereket jelölt, és küldött ki erre a végtelen hatalmas munkára. Atyám kérlek, hogy áld meg a Téged szolgáló testvéreimnek az életét, töltsd be minden szükségüket a Jézus Krisztus hatalmas nevében. Ámen. Köszönöm, hogy ezt a nagy örömömet megoszthattam Keresztény Média munkatársaival. Testvéri szeretettel,
Cs.
(2)
Tisztelt Mai Ige. Másfél éve hogy, el hagyott a feleségem és ezzel teljesen össze törtem az óta csak gyötrődőm közben 2016 Novemberében volt egy súlyos motorbalesetem. Eltörtem a jobb lábam, össze kelet csavarozni most még lábadozom. 2017 Január 20-án el váltunk hivatalosan is. De az a jó hogy a kislányom velem maradt és anyukám el jön segíteni minden nap és minden nap a Mai Igét olvassuk. Minden nap fel kelek éjfél után hogy el olvassam az új igét. Bízok és hiszek Istenben hogy helyre fog jönni az életem még mindig nagyon szeretem a volt feleségem és vissza várom. Szeretnék kérni egy imát ha el mondanának értünk. Dicsőség az Úrnak és köszöni tudom hogy van a Mai Ige. Köszönöm mindenkinek.
B.A.
(3)
Egyszerűen csak annyit mondok: köszönöm!
N.M.
(4)
Az e-mailemre rendszeresen érkeznek az üzenetek. Hálás vagyok a sok-sok igéért és magyarázatért, segít megérteni Isten mit üzen nekünk. Rávilágít, hogy hol tévedtünk el,életünk melyik területén van szükség változásra és gyógyulásra. Most van az az idő, amikor ismerőseink, családtagjaink felé szolgálnunk kell, megragadva minden lehetőséget. Ezek a kiadványok a segítségünkre lesznek, melyet hálás szívvel köszönök. Isten már többször bebizonyította nekünk, ahol ember nem tud segíteni, Ő beavatkozik, mert sohasem késik! Dicsőség az Úrnak! Köszönöm a munkájukat és kívánom, hogy a szükséges anyagi áldás mindig rendelkezésre álljon időben!
Sz.D.
(5)
Most már kb. 1 éve, hogy egy jelentősebb élethelyzeti krízisen mentem keresztül. Összecsaptak felettem a hullámok. Családom akkoriban széthullott, munkahelyemet elvesztettem, a párom akivel már komoly terveink voltak, hűtlen volt hozzám, őt is elvesztettem. Miután úgy éreztem, hogy sikerült túllépni a megaláztatáson, megismerkedtem a jelenlegi párommal, akkoriban majdnem őt is elvesztettem. Kimerültem, kórházba kerültem. 1 hónapot töltöttem bent a kórházban, gyógyszeres kezelést kaptam. Már egészen kisgyermek korom óta sajátos módon hiszek az Úrban, de ebben a két éves időszakban maga az ördög vett minket körül. Egyik kedves rokonomtól kaptam először a Mai ige kiadványt a bent létem alatt. Nagyon sokat segített, minden igében megtaláltam a gyógyírt. Azóta rendszeresen kapom a kiadványt. Pár hete ismét megpróbáltatás ért. Sírógörcsöt kaptam, 2 napig nem tudtam enni, nyugtatóval aludtam. Megelégeltem, összekaptam magam, leültem imádkoztam, olvastam a Mai igét (régebbi kiadványokat is), és egyszer csak elkapott egy határtalan nyugalom, mintha az Úr a vállamra tette volna a kezét, és súgta volna, hogy "Ne félj, csak bízz bennem!" Így tettem, teljesen átadtam az Úrnak a problémát, hittem benne, hogy minden olyan lesz mint azelőtt, amikor minden szép volt. Így lett! Azóta még meghittebb lett a kapcsolatunk a párommal! Mindennap elolvasom az igét! Nagyon sokat tud segíteni! Sokszor tapasztaltam a saját bőrömön, hogy igenis az Úr létezik, ahogy az ördög is. Köszönöm a mindennapi csodás üzenetet!
B.L.
(6)
Kedves Mai Ige szerkeztősége! Nagyon tetszik az oldalatok örülök, hogy ilyen oldal is létezik és pozitív tartalommal bír.
I.S.
(7)
Minden olvasáskor meg telik a lelkem gyönyörűséggel,és jó napom van. Áldja meg ezért Önöket az Isten. Ezért is legyen áldott Jézus neve.
Sz.E.
(8)
Hálát adok Istennek az önök szolgálatáért. Hálás vagyok, hogy minden nap Isten igéjével és bátorító üzenetével indulhatok útnak. Minden nap azt kapom, amire szükségem van, bátorítást, szeretetet, törődést, útmutatást.Örömmel tölt el, hogy minden nap megtapasztalhatom Isten feltétel nélküli szeretetét. Kedves testvérek, éljünk Isten kegyelmével, hogy a saját képmására teremtett bennünket. Szeressünk mi is feltétel nélkül. ,,A Szeretet mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik."
É.
(9)
Kedves Mai Ige csapat! Hálás szívvel gondolok arra a napra amikor először találkoztam ezzel a kiadvánnyal. Azóta olyan sok minden történt az életemben. Volt benne öröm, bánat, küzdés, veszteség, halál. Elvesztettem szeretett édesanyámat hosszú szenvedő betegség után. De Isten erőt adott, hogy végig mellette tudtam lenni. Hálás vagyok ezért a kegyelemért. Minden kiadványotok érték a számomra. Sokszor olvasgatom, sok munkatársamnak barátomnak megmutatom. A Mai Igét minden reggel a munkahelyi asztalomon hagyom és örömmel látom, hogy sokan belelapoznak. Volt akinek már rendeltem is belőle ajándékként és elfogadta. Most újra egy nagy erőpróba előtt állok. Kérlek benneteket imádkozzatok értem, hogy legyen erőm végigcsinálni azt, ami rám vár. Hiszem, hogy az Úr sose hagy el, de a rosszabb napokon van, hogy meginog az ember. Munkátokhoz jó egészséget és Isten áldását kérem, mert én úgy tapasztalom, hogy az embereknek igenis hiányzik valami csak nem tudják, hogy mi. Keresgélnek, hajszolnak álmokat, mégsem boldogok. Mindent köszönök amit általatok kaptam, kapok. Örülök, hogy újra fellehet ajánlani az 1%-ot. Örülök, hogy vagytok Nekem!
P. V.
(10)
Hálával tartozom a mobiltelefonon is könnyedén elérhető napi igéért. Kismamaként kórházban voltam, otthon hagyva a férjem és iskolás fiam, akik nagyon hiányoztak. A nyüzsgő kórtermekben, zsúfolt kórházi folyósokon nem találtam egy csöndes sarkot, ahol a megszokott módon imára csendesülhettem volna, amikor megtaláltam a telefonomon behozható napi igét. Minden reggel mikor még sötét és csend volt a kórteremben a napi ige üzenetével és imádsággal kezdhettem a napot, így csillapodott a családom iránt érzett hiány és a gyógyulás is gyorsabb lett. Köszönöm.
K.V.
(11)
Tisztelt Tanítók! Köszönöm, hogy végre megtaláltam vagy inkább megtaláltak tanításaikkal, melyet oly régóta keresek. Ezt a nyelvet végre megértettem. Senkit nem tudtam a közelembe engedni, hogy segítsenek rettentően szégyelt problémáimon. Tulajdonképpen csak Isten ill. Jézus. De tőle nagyon féltem mindig, hogy megbüntet. Nem tudtam még magamnak sem számot adni az életemről. Ez felörölt és felülműködő pajzsmirigy betegségem lett. Három éve nem tudják beállítani és izotóppal akarják kiirtani, aztán gyógyszerrel pótolni a hormont. Nem érzem, hogy jó lenne. Nehezíti a helyzetemet, hogy dohányzom pedig egyszer 4 hónapra Isten elvette, megvonási tünetek és pótcselekvés nélkül. Szóval a Mai Igében mindent megtalálok amiért, igen érdemes élni. Most már életem fő pillére a HIT lett, Jézusban. Az emberekben nem bíztam meg, ma már tudom, hogy miért, de nem hibáztatom Őket s próbálom magamat sem. Végre hazaértem, haza ahová tartozom. Hát ez nem csodálatos? És utoljára szeretném imádságukat kérni, mert sok dolgom kezdődik és hogy nézek már ki cigivel a számban, meg betegségesen? Hála Istennek, Jézusnak, s Önöknek.
K. Zs.
(12)
Minden reggel Veletek kezdem a napom. Jól indul a napom! Hála Istennek és Nektek! Köszi mindkettőtöknek!!! :)
T.
(13)
Ismét csak köszönni tudom hálásan a sok csodás üzenetet, mely mindig időszerű, célba találó, lényegre tapintó. Szerintem nagyon fontos a mostani ámításos időkben, hogy ne csak és kifejezetten az álmainknak, vágyainknak éljünk, hanem éljük meg a való életet melyet Isten nekünk szánt és azzal amink van, ahogy vagyunk. A kiadványok olvasása közben ezt érzem, hogy ez volna a lényeg. Legyenek álmaink persze, de legyen helyén az eszünk és most tegyük meg ami tőlünk telik a többit bízzuk Istenre. Fontos nagyon a közeli kapcsolat Istennel, hogy az életünket is összhangban élhessük meg. Mindig örömmel tölt el kiadványuk érkezése, és lehetőségeimhez mérten igyekszem támogatni is munkájukat.
(14)
Köszönöm szépen az üzenetet teljes mértékben megérintett és aktuális problémában adott tanácsot.
H.F.
(15)
Szeretett testvérek! Hálás vagyok Istennek az Önök munkájáért, szolgálatukért, a minden napi Igéért és tanításért nagyon megerősít a minden napjainkban, csodálatos útmutatás, köszönet Bob Gassnak. Isten Áldja mindnyájukat. Nagyon nagy vágyam hogy minél több testvéremnek oda tudjam adni a kiadványaikat remélve, hogy minél többen megrendelők is lesznek, és egyben támogatók is. Ehhez az Önök munkálkodása nagyon fontos, sok Áldást kérek munkájukra és életükre Ámen!
a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2016. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2016 | Impresszum | Alapítványi információk