Szorongás helyett örömteli, szabad élet!

Megjelent

Louie Giglio: Számolj le a szorongással! – Szabadulj meg a félelem és a stressz szorításából!

című ingyenes kiadványunk, mely Istentől való segítség lehet a gyötrődés, az aggodalom leküzdéséhez.

Nincs két egyforma élethelyzet. Bármilyen terhet cipelsz is, mindannyiunk biztos és igaz reménysége, hogy Isten harcol értünk.

A pánikrohamoktól, depressziótól, félelemtől és aggodalomtól mentes életig vezető út hosszú és kanyargós. A szorongás nélküli élet kulcsa nem tervekben, hanem egy személyben rejlik.

Hadd mutassuk be neked új, ingyenes kiadványunkat, amely segíthet abban, hogy leküzdhesd a szorongás szorító érzését!

Ne feledd, nem vagy egyedül! A mindenható Isten veled van és harcol érted. Engedd át neki az irányítást, hogy kiszabadulhass a félelem fogságából!

32 oldalas ingyenes kiadvány

A szorongás és rokonai – a pánik, az aggodalom, a félelem és a rettegés – összetett dolgok. ...

Bizonyos lelki, mentális, fizikai, érzelmi, genetikai és a körülményekből fakadó tényezők depresszióba kergethetnek, elválaszthatnak szeretteinktől, és végül alulmaradunk a mindennapi élet kihívásaival szemben. Hiba lenne alábecsülni vagy annyival elintézni ezt a problémát, hogy: Rázd le magadról, és lépj tovább!

A szorongás ráadásul személyes dolog. Hallottam az enyémhez hasonló történeteket, hogyan buktak el mások a szorongással küzdve; ugyanakkor minden harc más, nincs két egyforma eset. Felesleges általános megoldást keresni. Mindemellett az, hogy felmérjük ennek az óriásnak a roppant erejét, semmiképpen nem kisebbíti Isten ígéreteit – igenis ki lehet szabadulni a szorongás demoralizáló szorításából.

Azt feltétlenül tudnod kell, hogy nem vagy egyedül, elhagyatva ebben a völgyben. A Mindenható Isten van veled és harcol érted. Ő pedig már megküzdött minden Góliáttal, és győzött. Közös utazásunk során végig Őrá szegezzük majd tekintetünket. Jól tudjuk, hogy a félelem, az aggódás vagy a pánik nevű behemót hogyan fojtogat. Mi azonban tekintetünket Valaki nagyobbra és erősebbre szegezzük – arra a személyre, aki szeretetével visszavezet a fényre.

• Részlet Louie Giglio: Számolj le szorongással című ingyenes kiadvány tartalmából.

Ha szeretnéd elolvasni a teljes kiadványt, akkor rendeld meg még ma! Szeretettel: a Mai Ige csapata