Fundraising

Kedves Barátunk!

Neked miben van hiányod? Hol van szükséged többre, jobbra, erősebbre?

A bőség Isten áldása, de hogyan lehet valóságosan az életünk része?


Talán 2024-ben az élhet bőségben, aki…

 • Jókor volt jó helyen?
  Á, nem!
 • Akkor az, aki szerencsés, jó génekkel született?
  Ez sem.
 • Á, akkor az, akinek a megfelelő emberekkel vannak kapcsolatai?
  Sajnos ez sem garancia.

A Biblia így tanít:

Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat.” (2Korinthus 9:6)

A hiányt, hacsak tehetjük, elkerüljük, mert már annyi kellemetlenséget okozott! Nem kell messzire mennünk, hogy a szűk vetés okozta szükségeket lássuk a szívekben, a családokban, kapcsolatokban, szülő-gyermek viszonyokban, jó erkölcsben, az egészségben, az Istennel járásban, a lelki életben.

A bőség Isten áldása, amit a bő vetés nyomán áraszt ránk. Szeretnénk végre Istennek ezt az igazságát látni, ahogy egyre jobban kiteljesedik az emberek életében!

Az a vágyunk, a célunk, hogy a ma még Isten nélkül élő embertársaink ezrei mondhassák: Isten áldott gyermeke lettem!

Azért is írunk most, hogy megköszönjük, hogy neked is épp olyan fontos mindez, mint nekünk.

Szeretnénk, hogy tudj róla:
a szolgálatod, adományod bő vetés, ami bő aratáshoz vezet a te és sok tízezrek életében: 

Januárban kiadott Vess jól, hogy jobb jövőt arathass! című kiadványunk már 46 000 emberhez szólhatott. Még most is folyamatosan új személyekhez, új megrendelőkhöz juthat el!

Februári Mai Forrás Magazinunk az eddigi rekord mennyiségben: 39 000 példányban érkezett raktárunkba. Ezek nem csak számok, hiszen legalább egy-egy szív áll mögötte. Dicsőség Istennek érte!

Az új Mai Igéből rengeteg fogyott. Rendkívül sokan csatlakoztak is Lélekmentő Partner Programunkhoz: ők azok, akik 1 éven keresztül 30 vagy 60 példányt osztanak szét a körülöttük élőknek.


Hálásak vagyunk érted és a hozzád hasonló olvasókért, akik bőven vetnek Isten országába!

Több cél van előttünk, amit a misszió növekedése érdekében a közeljövőben szeretnénk megvalósítani:

 1. Javában tart egy nagyszabású informatikai fejlesztés, amelyhez hasonló jelentőségű és súlyú az utóbbi évtizedben nem történt. Ez a rendelés, raktározás, adományrögzítés és az online szolgálatok fejlesztését egy új szintre fogja emelni, valamint honlapunk is teljesen megújulhat. Még az elején vagyunk a hosszú folyamatnak, de reményeink szerint az év végére elkészülhetünk.

 2. Egyre több területen igyekszünk Isten üzenetét közvetíteni, egyre több munkatárs és önkéntes erősíti csapatunkat. A jelenlegi épületünket ugyanakkor kinőttük. Célunk egy új ingatlan vásárlása, de amíg ennek lehetősége nem jön el, a mostani helyszínt szeretnénk felújítani és bővíteni. Ennek érdekében az elmúlt időszakban tettünk lépéseket:
 • Informatikus kollégáinknak a raktárból készítettünk irodát, amit az év elején hőszigeteltünk, így optimális környezetben tudnak dolgozni. 
 • Tervezzük a garázs beépítését is, hogy a csomagolási munkálatok ebben a helyiségben történjenek, ezáltal hely szabadulhat fel itt dolgozó önkénteseink, munkatársaink számára.


További terveink között szerepel, hogy az említett felújítások mellett az emeleti részen kialakíthassuk az első tárgyalótermünket, ahol vendégeket tudunk fogadni, nagyobb megbeszéléseket tudunk tartani anélkül, hogy másokat zavarnánk vele.

Hisszük, hogy a kívánt bőséges aratást, Isten áldását az emberek életében úgy fogjuk meglátni, ha mi is bőven vetünk!


Kérünk, ha Isten a szívedre helyezi ezt a missziót, imádkozz értünk!

Kérjük, támogasd alapítványunkat egy szíved szerinti adománnyal, amit honlapunkon pár egyszerű lépésben megtehetsz:


Ha lehetőséged van rá, kérjük, fontold meg a havi rendszeres adományozást egy általad választott összegben, amivel egyszerűen, mégis rendszeresen támogathatod a missziót! A gombra kattintva válaszd az adományozási módoknál a „havi rendszeres adomány” opciót!


Szeretnénk egy ajándékkal is meglepni: április 15-16. között felajánlott adományod megbecsüléseként elküldjük neked a limitált kiadású Paul E. Tsika: Ki mint vet, úgy arat című 124 oldalas könyvünket.


Kedves Barátunk!

Köszönjük hűséges odaadásodat!

Ne feledd: aki bőven vet, bőven is arat!


Szeretettel:

 a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány csapata