Keressük a legjobb írót

Szereted Isten igéjét tanítani? Szenvedélyed az írás?

Úgy érzed, hogy másképpen látnák a világot az emberek, ha meg tudnád velük osztani a gondolataidat?

Keressük határon innen és túl azokat a különleges ajándékkal megáldott személyeket, akik olyan Istentől ihletett bátorító üzeneteket írnak, amelyek egy-egy téma kapcsán nagy segítséget adhatnak az olvasóknak.

Mi a teendő?

Válassz ki egy témát, és dolgozd fel egy 30 napra szóló elmélkedés sorozatban! A célod az legyen, hogy az írásod a Biblia alapján tanítást és gyakorlati segítséget adjon az olvasónak az adott témában! (Az elmélkedések egyenként nem lehetnek hosszabbak 2500 karakternél szóközökkel.) Fontos, hogy segítséget és bátorítást kapjon az olvasó az írásodból!

Mi a teendő?

NEKED SZÓL EZ A LEHETŐSÉG?

Feltételek

  • Az írásod legyen könnyen érthető egy keresztény és egy nem keresztény ember számára is.
  • Választhatsz olyan témát, amely bizonyos helyzetben lévő emberekhez vagy bizonyos korosztályhoz szól, de ez nem kötelező.
  • Légy gyakorlatias, hogy írásod olyan legyen, amit a hétköznapi életben is alkalmazni lehet!
  • Ne írj olyat, ami a Biblia üzenetével ellentmond!
  • Használj forrásmegjelölést, ha más tartalmakból átvett üzenetet is használsz!

A pályázat további feltétele, hogy az író az általa leadott tartalom felhasználási jogát teljes egészében és kizárólagosan az alapítványnak adja át.

Díjak

A pályázat nyertesét 300.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.

A második legjobb pályázati munkát 100.000 Ft értékű,

a harmadik legjobb pályázati munkát 50.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.

Te vagy az emberünk?

Engedd, hogy Isten szóljon rajtad keresztül az embereknek!

Légy bátor és jelentkezz!

A pályázat leadási határideje, leadás módja:

2021. szeptember 30-áig postai úton az alapítvány címére (Mai Ige, 6200 Kiskőrös, Klapka u. 46/1.), vagy elektronikus úton a palyazat@maiige.hu e-mail címre.

A borítékon (e-mail küldése esetén az e-mail tartalmába) fel kell tüntetni a pályázó nevét és címét, és rá kell írni a következő jeligét: Mai Ige pályázat 2021/1.

A pályázat elbírálása:

A beérkezett pályázatokat 3 tagú bizottság bírálja el 2021. október 31. napjáig. A pályázók kiértesítése 2021. november 5-éig történik.

Kérünk, az alábbi űrlapon jelezd nekünk, ha szeretnél pályázni!

(Az űrlap kitöltése csak egy előzetes nevezést jelent a pályázatra vonatkozóan, elkötelezettséget nem von maga után. A nevezés beküldése után a legfontosabb információkat egy e-mail üzenetben is elküldjük a nevezőknek, valamint lehetőséget biztosítunk a pályázati anyaggal kapcsolatban felmerülő egyéni kérdések feltevésére is.)

(Az Alapítvány kötelezettséget vállal arra, hogy a pályázók által rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire.)

Pályázat sorszáma: 2021/I/elmélkedés