Kedves Olvasónk!

Itt elolvashatod az Erőt adó kapcsolatok üzenetsorozat első napjának üzenetét. Ha tetszik, ne felejts el feliratkozni a sorozatra, hiszen akkor tudjuk neked elküldeni a többi üzenetet is!

Erőt adó kapcsolatok - 1. nap

Legnagyobb örömeink, legkedvesebb meghitt emlékeink, de még Isten áldásai is szinte mindig az emberi kapcsolatainkhoz kötődnek. Ugyanakkor a legnagyobb fájdalmak, törések és elakadásaink is gyakran a kapcsolatainkon keresztül jönnek létre.

Néha előfordul, hogy életünk egy pontján felmerül bennünk a kérdés: biztos, hogy a megfelelő emberekkel töltjük az időnket?
Bármilyen kapcsolatok vesznek is most körül téged, engedd ebben a három napban, hogy Isten a társad legyen, és utat mutasson neked az erőt adó kapcsolatok kialakításához és felismeréséhez!

Légy bátor, és nyisd meg a szíved Isten előtt ebben a 3 napban! Hidd el, Ő most is hív téged, mert nagyon szeret és terve van az életedre nézve. Kérd, hogy szóljon hozzád, adjon tisztánlátást és bátorságot erőt adó kapcsolatok kialakításához az életedben!

Íme az 1. nap üzenete:

ERŐT ADÓ KAPCSOLATOK

Életünk egyik legfontosabb döntése, hogy a megfelelő emberekkel töltsük az időnket. A megfelelő emberekre rátalálni fontos része annak, hogy felismerjük Isten életünkre vonatkozó akaratát. Isten segít, hogy bölcsen tudj dönteni arról, kiket engedj be az életedbe.

Amikor Isten valami jelentőset tesz az életünkben, mindig olyan új emberekkel ismertet össze, akik valamilyen módon kapcsolódnak a sorsunkhoz és a célunkhoz. Ha megtanuljuk felismerni Isten hangját és követjük az ő vezetését, ő ki fog emelni minket a rossz kapcsolatokból, és a megfelelő emberekkel hoz össze – olyanokkal, akik nem lehúznak, hanem felemelnek.

Isten azt akarja, hogy erőt adó kapcsolataink legyenek.
Íme, három alapelv az erőt adó kapcsolatok vonatkozásában:

1. Az életben minden jó dolog a kapcsolatainkon át áramlik felénk. A Bibliában ezt olvassuk: „jobban boldogul kettő, mint egy” (Prédikátor 4:9).

2. Egy erőt adó kapcsolat Isten áldása azért, hogy segítsen valamilyen átmenetben. Ha bármikor életed új szakaszába lépsz, Isten új embereket hoz az életedbe. Ezek az emberek olyan erőt adó kapcsolattá lehetnek számodra, akik felszabadítanak a régiből és átsegítenek az új időszakba, amelyet Isten készített elő számodra.

CSAPATUNK AJÁNLÁSA NEKED:

Sok ezer olvasónk számolt be arról, hogy életük egy sorsfordító pillanatában egy barát, munkatárs vagy rokon egy Mai Ige kiadvánnyal ajándékozta meg őket, ami által Isten Igéje valósággal beköltözött az életükbe és átsegítette őket a legnehezebb időszakokon is. Bátorítunk, hogy ha még nem vagy megrendelője a kiadványnak, akkor légy te is az a személy, aki Isten eszköze valaki más életében, és ajándékozz meg akár 7 személyt az ingyenesen elérhető Mai Ige kiadvánnyal!

3. A szunnyadó potenciál felszabadulhat, ha erőt adó kapcsolataid vannak. Az erőt adó kapcsolatok olyan emberek, akik működésbe tudják hozni ezt a részedet, és vezetnek, hogy azzá az emberré válj, akiről mindig is álmodtál. Segítségükkel felszabadulsz a régi mintákból, a régi zűrzavarból és a régi gondolkodásmódból.

Valaki már azon a szinten van, ahová te tartasz. Valaki már túljutott azon a zűrzavaron, amelyből te most próbálsz kievickélni. Isten előkészített számodra egy erőt adó kapcsolatot valakivel, aki már ott van, ahová Isten téged most vezet. Ez a személy tudja, hogyan nyújtsa a kezét feléd; tudja, hogyan tudsz eljutni onnan, ahol most vagy, oda, ahol lenned kell.

Keress tovább, imádkozz tovább, keress mindaddig, míg meg nem találod a megfelelő embereket, akik közelebb juttatnak ahhoz, hogy azzá az emberré válj, akinek Isten szánt!

Imádság: Szerető Atyám! Kérlek, vezess, hogy a megfelelő emberekkel alakítsak ki kapcsolatot. Köszönöm azt a biztatást és támogatást, amelyet más emberek által adsz nekem. Ámen.

Örülünk, hogy velünk tartottál az Erőt adó kapcsolatok sorozat 1. napján!

A 2. nap üzenetének témája: Kit engedsz be a hajódba?

Ha szeretnéd ezt is elolvasni, kérd az ERŐT ADÓ KAPCSOLATOK üzenetsorozatot e-mail-címed megadásával a FELIRATKOZÁS gomb alatt!

Szeretettel:
a UCB Hungary Alapítvány csapata