Visszajelzések

Áldást jelentett Önnek a szolgálatunk?

Kérjük írja meg a visszajelzését!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tud nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
körülbelül 1 hónapja Z.Z.

Már három éve forgatom az Önök füzeteit, rengeteg felismeréshez és ezáltal segítséghez jutottam általuk. Segített a nehéz időkben, segített a kapcsolataimban, segített a hétköznapjaimban, segített a pozitív hozzáállásban, segített abban, hogy közelebb kerüljek Istenhez. Hála és köszönet érte!


image
2 hónapja N.Zs.

Annyira boldoggá tesz engem az a néhány sor, amit elolvasok nap mint nap. Hihetetlen nagy segítség nekem, és kimondhatatlanul hálás vagyok érte, hogy Önök által ez a kiadvány megváltoztatta az életemet, teljes egészében. A hozzáállásom egyre pozitívabb lett mindenhez amibe belekezdek. Érzem ahogy átjár a szeretet, amit igyekszem továbbadni mások felé. Isten áldja Önöket!!


image
2 hónapja K.E.

Hálás vagyok minden napi üzenetért, ami nélkül üres lenne a szívünk, napunk! Annyira nagy öröm számomra, hogy bármilyen kiadványt lehet rendelni, így tovább tudom juttatni a családom számára is, akik szintén nagyon hálásak a napi igék végett! Áldott legyen a keze munkája, minden embernek, aki részt vesz a kiadványok, nyomtatványok írásában, fordításában, kiadásában. Isten áldása legyen rajta! Blessed be the name of the LORD!


image
3 hónapja P.B.

Kedves Mai ige! Sok bátorítást kaptam a nehéz időkben is, akkor is mikor rosszul indult a napom, volt olyan is mikor nem voltam jól mégis a mai igét elolvastam és éreztem Isten szeretete által, hogy ne adjam fel a harcot. Köszönöm szépen!


image
3 hónapja K.

Sok bátorítást és korrekciót kapok a napi üzeneteken keresztül és az igefolyamon keresztül is. Köszönöm!


image
3 hónapja K.J.

Köszönöm kiadványaikat, és örülök, hogy a szerző elhunyta után is folytatják munkájukat. Szeretném hogy a jövőben lenne lehetőség arra is, hogy a Biblia igéit az ateisták friss, új szemével nézve,kifejezhessék kritikájukat és választ kaphassanak kérdéseikre. Ez sokat segítene a Biblia "leporolásában". Tisztelettel J.


image
3 hónapja S.N.

A mai ige csodálatos támaszt nyújtó Áldás.♥️ Minden nap olvasom Bátorító építő. Köszönöm szépen a Mai ige csapatának. Sok áldást kívánok.


image
4 hónapja S.I.K.

Hálásan köszönöm a Mai Ige és a többi megküldött kiadványukat. Minden napom bearanyozza, testben és lélekben megerősít. Segít felülkerekedni az élet nehézségein, tudatosságra tanítva. Barátaimmal megosztom, gyermekimnek, unokáimnak felolvasom a megerősítéseket. A kiadványok épülésünket, emelkedésünket szolgálják. Köszönet érte.


image
5 hónapja K.J.

Csodás kiadvány, árad belőle ISTEN szeretete és mindennapi gondoskodása! Nekem sokat jelent, mert tudom hogy van akire mindennap számíthatok, bármilyen nehéz helyzetbe vagyok! KÖSZÖNÖM!


image
5 hónapja M.S.

A maiige életem mindennapi része! Nagyon hálás vagyok a kiadványért, Isten áldása mindazok életére, akik ezt hívatásként végzik, életmentő üzenetek vannak minden napra és külön értékelendő, hogy a rendszeres támogatókra is külön figyelmet szentelnek. Egyik kedvencem egy télen kapott képeslap, egy szép üzenettel, de a Téged választalak "poszter" is az, és még sorolhatnám. ISTEN áldja mindannyiuk életét, munkáját gazdagon.