Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
6 órája M.J

Köszönöm a Mai Igét! Minden nap erőt ad nekem! Ezzel kezdem a napot!


image
6 órája J.F

Nagyon jó olvasni a Mai Igét. Olvasása felüdít, megerősít, életvitelre vezetést ad igén keresztül. Bátorít, minden napra irányt ad. Köszönöm munkájukat, Isten áldását kívánom életükre.


image
18 órája M.B.M

Kedves Testvérek! A tegnapi nap Igéje hatalmas bátorítás volt számomra. Az Úr üzent a sorokon keresztül, amely így kezdődött: "Ha a halál elragad valakit, akit szerettél, a Sátán bűntudattal próbál gyötörni, hogy mit tettél vagy nem tettél meg szeretteddel, amíg élt. Ne hallgass rá! A Biblia vádlónak nevezi!" Tegnap éppen temetés után hazajövet a férjemmel arról beszéltünk, hogy mit nem tettünk meg a néni életében, hogyan lehetett volna jobban szeretni. Ezek után elővettem a Mai Igét, hogy erőt merítsek belőle, s mint ha nekem íródott volna. A sorokon keresztül jött a bátorítás. Felismertem a gonosz vádlását, és kárhoztatását. Ekkor a gondolataimat az olvasott igékre fókuszáltam. Ki tudja meddig vitt volna el a Sátán gondolatban. Köszönöm a Mai Igének, hogy nem kellett az önvád csapdájába esnem, mert a megfelelő időben küldte számomra a bátorítást.


image
2 napja N.J

A kiadvány színvonalas, több témát érintő írás, ami nem csak olvasmányos, hanem tanulságos is.


image
2 napja Sz.I

Minden reggel olvasom a mai igét, Isten sokszor bátorít, megvigasztal, szól hozzám ezáltal. Szükségem van erre a táplálékra nap mint nap, hogy erőm legyen tovább hinni és küzdeni, Nagyon köszönöm, az Úr áldja önöket!


image
3 napja J.L

A kiadvány olvasása közben jöttem rá, hogy nincs olyan ember a földön, aki segíteni tudna nekem! Az állandóan panaszkodó, depressziós emberek kerülik. Költözhetek bárhová, mondhatom a problémám bárkinek, csak az Úr tud megnyugvást és erőt adni! Az Önök szolgálata példaértékű, feltételek nélküli, felnyitják az ember szemét, hogy az Úr által megjelölt keskeny ösvény az egyedüli járható út a boldogsághoz.


image
3 napja Sz.J

Minden füzetüket, kiadványukat olvasom. Sajnos egyedül maradtam, amikor meghalt a bátyám. A gyász nagyon megvisel. Minden kiadványukat kétszer is elolvasom…táplál lelkileg, minden igét kikeresek a Bibliából, reggel is és este is - bár a szemem már nagyon gyenge.Továbbra is szívesen fogadok olvasmányokat, nem tudom letenni őket!


image
8 napja P.G

Mindent jelent a Mai ige! Régóta az életem csúcsa! Egy csoda, hogy még élünk, de jól vagyunk! Megsegít Isten, amit kívánunk mindenkinek - aki ezt olvassa!


image
8 napja K.M

"Mai Ige" hitátadás és példa, ösztönzés napi lelki táplálékra. Tapasztalatátadás az Isten szava megélésére. Segítő tükör a tisztulásra. Egy módszer a Biblia olvasásához. Köszönet.


image
9 napja A.A

Több éve olvasom a Mai Igét. Nemrég komolyabb betegséget diagnosztizáltak nálam. Reggelente szinte kapaszkodom az ige üzenetekbe. Nagyon sokat segít! Erőt, reményt, hitet és tartást ad. Nélkülük már összeomlottam volna. Köszönöm a munkájukat!