Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
22 órája L.S

Minden reggelem a Mai Ige elolvasásával kezdődik! Mindegyik kiadványuk amit olvastam, bátorítást adott a szürke, gondokkal teli, sokszor elkeseredett hétköznapok folytatásához! Idős, beteg édesanyámmal sokszor közösen olvasunk fel belőle, csodálatos minden kiadványuk! Hálás szívvel köszönöm, hogy Önök vannak!!...az a sok csodálatos dolog, ami velem történt, azok nem történtek volna meg, ha nem jutnak el hozzám Isten Igéi!


image
6 napja F.Z.M

Hogyan gyógyít Isten? Mindent az Úr ad és vesz el. A testi jelekre figyelünk csak, pedig ez a végső jel. Mindenki életében ott van a figyelmeztetés, csak ezt utólag látjuk fontosnak. Mikor a könyv megérkezett úgy gondoltam nekem semmi bajom nincs. Aztán a kórházba kerültem és ekkor világos lett számomra, ez nekem érkezett, tudta szükség van rá. Isten meggyógyított, hála érte és imádkozzunk, a többieket is gyógyítsa meg.


image
7 napja V.K.K

A Mai Ige kiadványt minden reggel felkelés előtt elolvasom, és mellé a Bibliából egy részt. Nagyon sokat jelent ez számomra, az életem átalakult, minden napra megkapom az iránymutatást és a kegyelmet. Az életem most Isten kegyelméből jól alakul. Úgy tűnik, rátaláltam Isten tervével egyező, nekem szánt feladatot.


image
7 napja R.M.Zs

Én és a barátnőim is minden egyes nap olvassuk és imaként használjuk, mert az! Nagyon szépen köszönöm.


image
9 napja P.M

"Nagyon hálás vagyok ezért a kiadványért. Szinte napi szinten vigaszt, útmutatást, bátorítást merítek belőle. Van, hogy napjában többször is elolvasom a napi üzenetet, sőt inspirál arra, hogy ne csak az idézet bibliai részt olvassam el, hanem kezembe véve a Bibliát, elolvassam az egész szakaszt. Ugyan ezt a visszajelzéseket kaptam azoktól az emberektől is, akik számára megrendeltem a Mai igét. Isten áldását kérem munkájukra, hogy minél több emberhez eljusson Isten vigasztaló üzenete."


image
9 napja A.G

Sokat gondolkodtam, hogy kinek adjam tovább a 90 NAP füzetet. Mindig imádkozom, hogy Isten teremtse meg a helyzetet, hozza elém azt, akinek Ő szánta a gondolatokat, igéket. Most is megtörtént, egy eddig ismeretlen férfi szomszédunk szólított meg, beszédbe elegyedtünk, és a hitnél kötöttünk ki. Neki adtam át a füzetet, nagyon köszönte, örült neki! Bízom benne, hogy sokat épül belőle!


image
9 napja Gy.G.Gy

A kiadványok segítenek minden nap megérteni Isten akaratát és szavait hozzánk. Nagyszerűen és érthetően megvannak fogalmazva a mai igék és maga a Biblia megértése is könnyebb számomra. Köszönöm!


image
10 napja K.T

Ebben az évben annyi minden történt már velem, hogy ezt csak Istennel együtt végezhettem el. Kezdve talán azzal, hogy a "Koronavírus" miatt felfüggesztettem a munkámat, hiszen 65 év feletti nem dolgozhatott. Isten adott egy új feladatott, hogy Imaórára kezdtem járni, mert a közbenjáró Imának hatalmas ereje van. Ebben az évben a Mai Ige kis füzetet, 7 példányban rendeltem meg. Már ez is több volt, mind az előző évben. Majd jött egy olyan lehetőség, hogy "Lelki Vitamincsomag" Meglehetett rendelni. Én a 60 Családnak, csomagot választottam. Azt még nem tudtam, hogy kinek, és hogy fogom elküldeni. Istenre bíztam, de azt tudtam, hogy most van itt az ideje, hogy még többen kell, hogy Jézus Krisztusról halljanak, ebben a nehéz Világban! Imádkozásomra megkaptam a 60 nevet, és címet. Megérkeztek a Kiadványok, hozzá fogtam a borítékok megírásához. Én rábíztam Istenre, hogy az Ő Kegyelme, Szentlelke által teremjen gyümölcs azoknak a szívében akikhez ez eljutott. Beletettem mindegyik kis füzetbe, egy elérhetőséget, hogy aki szeretne Jézusról beszélni, megtaláljon.Mert egymás hite által tudunk épülni! Tegyünk jót addig amíg lehet! Legyünk Áldás egymás életeben, ez legyen mindig a szemünk előtt!


image
12 napja F.Z.M

Köszönjük a Mai Ige példáit melyek segítségével a saját életünk megváltozik. Minden nap új lehetőségeket ad erre amelyet ezáltal felismerünk. Hála Istennek hogy megadja minden nap az újrakezdés lehetőségét és segít ezen az úton.


image
13 napja Cs.H

Mindig olvasom a Mai igét, nagyon szeretem! Sokszor aktuális a mondanivalója!