Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
22 órája Á.P.

Néha úgy érzem, hogy a mai világban az emberek elmulasztják ezt a végtelenül egyszerű dolgot megtenni a boldogságuk/boldogulásuk érdekében: olvasni a kiadványaitokat. Többet ér, mint tíz pszichológus, gyógyít minden szava. Isten áldása van Veletek és a munkátokon! Köszönöm!


image
1 napja D.Cs.

Dicsőség Istennek, hogy még ilyen nehéz helyzetekben is (mint a háború, válság) Isten felhasznál embereket, akik által megismerteti magát az emberiséggel. Hálás vagyok az üzenet sorozatokért, hiszen egyre jobban megismerem az egyedüli örök Istent.


image
1 napja Sz.L.

Nagyon boldog voltam, hogy megkaptam ezt az üzenetet főleg a hangoskönyv lepett meg. Fantasztikus volt hallgatni ezt a nagyon biztató és építő üzenetet, nekem nagyon sokat jelentett és nagyon köszönöm a munkátokat, ami sok ember számára szinte életmentő.


image
5 napja F.M.

Nagyon sokat adott nekem ez az üzenet sorozat is, hálás vagyok érte. Rámutatott arra, hogy mennyi mindenért hálás kell legyek, a legapróbb dolgokért is, amik bár jelentéktelennek tűnnek, de Isten nélkül nem lennének jelen az életemben. Nincs annyi csillag az égen, mint amennyi hálával tartozom.


image
5 napja O.E.Zs.

Hálás vagyok, hogy a hálás szívet erősítették bennem. Talán előbb-utóbb lételememmé válik a "Mindenért hálát adjatok!" lelkület. Ezt kívánom mindannyiunknak!


image
5 napja Judit

Kb. 2 éve egy kedves kolléganőmtől kaptam a Mai Ige kiadványát. Azóta minden napomat ennek olvasásával kezdem. Megnyugtat, biztat és ezekkel az írásokkal még jobban hiszek abban, hogy a Jóisten figyel és a nehéz napokon átsegít és vigyáz ránk. Rengeteg erőt ad nekem, az életem része lett ez a kiadvány. Köszönöm!


image
6 napja K.L.

Mindig jó a Jézus Krisztusról szóló bizonyságtételről olvasni, hallani, és hálát adni neki a megváltó, szabadító és megtartó munkájáért. A Mai Igében is jók a biztató üzenetek, tanítások az életből hozott példákkal alátámasztva.


image
6 napja B.K.

Köszönöm szépen munkájukat, amely által a Szentlélek tovább vezetett az utamon. Napi igeolvasásom kiegészült ezekkel az üzenetekkel. Új dolgokat fedeztem fel, hogy miért is lehetek hálás, hogyan válthatok nézőpontot, hogy amiért kesergek, azért tulajdonképpen köszönetet is mondhatok.


image
7 napja K.C.V.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a sorozatnak. Olvastam a könyvet, már egyes fejezetét többször is, csodálatos könyv. Ez az e-mail sorozat most ismét arra késztetett, hogy újra végig olvassam a könyvet és az e-maileket azonnal továbbítottam ismerőseimnek, hogy ők is részt vehessenek ebben a különleges ajándékban. Köszönet érte Önöknek és az Úristennek!


image
7 napja Vica

Hálás szívvel olvasok minden sort az email-ekben, a kiadványokban! Mindig kivezet az élet sodrásából, olyan, mint egy zöldellő sziget a viharos tenger közepén! A mindennapi élet fontos része már számomra!