Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail-címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
1 napja Heni

Sosem csalódtam Isten szavaiban, bármit mér is rám a sors Isten megmutatja mit miért tesz. Megértettem őt és szeretném hallani az üzenetét. Szeretnék megtanulni a szeretet és a kegyelem nyelvén. Tudom mellettem van és Jézus sosem hagy el, képes arra amire ember nem. Vigasztalja lelkem és megnyugvást ad ott, ahol minden kilátástalan.


image
3 napja Krisztina

Nagyon örülök ennek az újabb sorozatnak. Nagyon örülök, hogy van a Mai ige és, hogy mindig vannak új sorozatok és kiadványok. Mindig bizakodást és erőt ad az Istenbe vetett hitemben és megerősítést. Hálás köszönetem az odaadó és kitartó munkájukért.


image
4 napja P.M.

Hálás vagyok az Úrnak ezért az üzenet sorozatért amelyben kinyilvánította, hogy sosem vagyok egyedül nem vagyok elveszett bárány bármilyen mély völgyben járnék is mindig van kiút. Jézus Krisztus mindig ott van velem fogja a kezem és a mélységből a hegy tetejére állít . Köszönöm Uram tiéd a dicsőség!


image
12 napja Sz.M.

Bár megfogalmazni nem tudom, de minden üzenet a részetekről megérinti a lelkemet. Köszönöm nektek a biztatást, úgy érzem a soraitokat olvasva jobb emberré válok és mindig közelebb kerülök a mi Urunkhoz Istenünkhöz. Ámen.


image
16 napja Mária

Kedves Mai Ige Csapata! Hálásan köszönöm a tanításokat. Úgy érzem, hogy minden korosztály megtalálja a sorok között a neki valót, a neki adó szavakat, az érdekes történetet, a csodákat amelyek által rácsodálkozhatunk ismét Isten szeretetére és nagyságára. Köszönjük áldozatos munkájukat!❤️


image
19 napja Imi

Sok olyan dolgot olvastam ebben a sorozatban, amire már eddigi Istennel járásom során rájöttem. Egy dolog, ami nagyon megérintett, az a 3. napi üzenetben volt: amikor Isten elvesz, azt azért teszi, mert helyet készít valami nagyon különlegesnek az életemben. Jó lenne erre mindig így gondolni és sohasem zúgolódni, hanem csendben várni és megadással lenni! Köszönöm a sorozatot!


image
23 napja H. János

Nagyon régen voltak gondjaim, amiket úgy éreztem, nem tudok megoldani. Istennek hála, napról napra egyre erősebben érzem, hogy problémáimat csak az Ő segítségével tudom megoldani. Ez átsegített életem olyan nehéz szakaszán, melyet Nélküle nem tudtam volna megoldani. Ettől függetlenül, sokat segítettetek az utóbbi néhány nap üzenetsorozatával. Köszönöm.


image
23 napja D. Andrea

Nagyon felszabadító volt számomra ez az üzenetsorozat. Most egy nehezebb életszakaszban vagyok, többször megkörnyékez az aggodalom és a stressz. Az üzenetsorozat most is erőt adott abban, hogy meglássam, sosem vagyok egyedül, a völgy után mindig jön a magasság, nem szabad feladni. Köszönöm nektek!


image
23 napja Szilvia

Sok értékes tartalommal gazdagodtam, érzelmileg is nagyon megérintett. Hálásan köszönöm! Az Istenben való hitem erősítése belső békét ad, még az igen nehéz élethelyzetekben is. Erre most nagy szükségem van. Naponta érzem Isten jelenlétét, segítségét, gondviselését.


image
23 napja Piroska

Hálát adok Istennek kegyelméért, szeretetéért és a csapat munkájáért. Köszönöm a sorozatokat, melyek mindig megérintenek. Rávilágítanak arra, hogy milyen nagy szükségünk van Istenre. Türelmet, békességet ad a szívembe és megőrzi gondolataimat. Köszönöm!