Visszajelzések

Áldást jelentett Önnek a szolgálatunk?

Kérjük írja meg a visszajelzését!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tud nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
5 hónapja K.Gy.

A Mai Ige számomra egy lelki táplálék, megnyugvást ad a nehéz időkben, nem tudom elkezdeni a napot nélküle. Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy egyedül van, csak ajánlani tudom. Biztos megváltozik hozzáállása az élethez.


image
5 hónapja H.I.

Fiatalként már évek óta a Mai Ige szerves részévé vált az életemnek. Rajta keresztül Isten néha felemel, néha pedig megfedd, de sohasem hagyja leülepedni bennem az állóvizet. Hálás vagyok ezekért a kiadványokért. Köszönöm


image
5 hónapja L.É.

A legjobb dolog az életemben Isten szeretete, de ezt főleg azóta tudom, mióta segítségemre vannak az Önök által küldött kiadványok. Azóta stabilabbá vált az Isten hitem megváltozott a gondolkodásom. Bátrabb is lettem, mert meg merek szólítani embereket, Isten nevében a kiadványokkal. Szóval nagyon fontos, és áldott az Önök munkája, ezert a legértékesebb Isten szavának a terjesztése felénk. Köszönjük fáradhatatlan kitartásukat Isten ügye mellett. ISTEN áldja Önöket!


image
5 hónapja Z.T.

Tisztelt Szerkesztőség! Régóta tervezem, hogy ezúton is kifejezzem köszönetemet szolgálatukért. Nagyon tetszik a napi üzenetekben a hétköznapi életszerűségen keresztüli bemutatása Isten szűnhetetlen jelenlétének. A többi kiadvány is nagyon alapos, iránymutatásai egyértelműek. Hálával tartozom, hogy az élet igéjének terjesztését vállalták hivatásul és bízom, hogy minél több emberhez eljutva lesz képes kifejezni az Úr különleges szeretetét irántuk! Ő adjon kitartást a továbbiakban is! Istené a dicsőség!


image
6 hónapja Sz.B.O.

Jó napot kívánok! Nagyon szépen köszönjük, én és édesanyám a csomagot. Ma érkezett meg, és nagy örömünkre szolgál, alig várjuk, hogy olvashassuk a MAI IGÉT. Testvéremnek is átadom, ő is nagy "rajongója" ennek a kis "bibliának". Köszönjük még egyszer! Nagyon örvendek, hogy rátaláltam a MAI IGÉRE, megerősített és nagyobb hitet adott. Nagyon nagyon hálás vagyok mindezért. Köszönöm szépen a lehetőséget!


image
6 hónapja -

A Mai Ige számomra sokat jelentett nehéz időszakban. Valahogy minden nap olyan megerősítést kaptam, ami kisegített a mélységből. Ebben segített még a Szomorúságod örömre fordul kiadványuk, amit át tudtam adni másoknak is, akik hasonló helyzetbe kerültek. Persze ez nem egyik napról a másikra ment. Köszönet a lehetőségért.


image
6 hónapja S.A.

Kedves Mai Ige munkatársak! Nagyon hálás vagyok ezért a kiadványért, nagyon jó tanácsosra leltem ebben a kis könyvecskében. Amikor olvasom, tudom, hogy hatalmas kincset tartok a kezemben, mert mindegyik rész a Biblia versén alapszik. Nagyon szép munka. Nekem nagyon sokat segített ez a kiadvány, áldom az Istent minden szóért, és a munkásokért, akik a kiadványt készítik. Köszönöm.


image
6 hónapja O.M.

Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon sokat segítenek a kiadványaik mind a családunk mind a barátaink részére! Nagyon hálásak vagyunk a munkájukért és Isten gazdag áldását kívánjuk Önökre!


image
6 hónapja V.B.É.

Kedves Mai Ige munkatársai! Mindennapi kenyerem a kiadványuk által közvetített Ige és annak egyszerű, érthető magyarázata. Sok új örömteli információt tudtam meg az elmúlt években a Mai Igéből Istenről és magamról is. Köszönöm Istennek, hogy egykor a kezembe juttatta ezt az újságot, és kérem áldását az Önök szolgálatára.


image
6 hónapja egy felvidéki kamaszlány

Kedves Mai Ige! Ébredés után rögtön a mobilom után nyúlok, és elolvasom a napi kis igemagyarázatot. A Tini Mai Igével kezdtem, most párhuzamosan olvasom a kettőt. Nagy öröm ez, hogy létezik az oldal. Igazán hálás vagyok az Önök munkájáért! A Jóisten áldja meg Önöket gazdagon ebben az új évben is és kívánom, hogy minél több emberhez eljussanak a Mai Ige gondolatai. :) Szép hetet! Üdvözlettel: egy felvidéki kamaszlány