Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
2 órája G.M.J.

A megfelelő időben érkezett a sorozat, mert pont most küszködtem a régi sebek fájdalmával. Köszönöm a bátorítást, megtörtént a megbocsátás, újra béke van a lelkemben. Az Úr gazdag áldását kívánom önöknek!


image
2 órája Sz.F.

Nagyon hálás vagyok ezért az üzenet sorozatért Istennek is, és nektek is! Köszönöm szépen! Nagyon gyakorlatias módon fogalmaztátok meg, hogy lehet szívből megbocsájtani. Segített rávilágítani azokra a dolgokra, amiken javítanom kell. Nagyon értékes volt számomra minden egyes sora. Isten áldja további munkátokat! Imádkozom értetek drága Testvéreim. Az Úr legyen mindnyájatokkal!


image
1 napja József

Nagyon sokat lehet tanulni a kiadványból. Sok érdekes írás van benne, nem bántam meg, hogy megrendeltem. Köszönöm!


image
1 napja K.N.A.

Nagyon szépen köszönöm ezt a nagyszerű tanítást a megbocsátásról. Sokat segített nekem abban, hogy Isten mennyire fontosnak tartja azt, hogy megbocsássunk egymásnak és ez által gyógyuljunk! Köszönöm a munkátokat, amit tesztek az emberekért! Isten gazdag áldása legyen mindig rajtatok!


image
1 napja Cs.B.

Természetemből adódóan könnyen megbocsájtok, de ennek ellenére mégis egy nehezebb időszakban volt részem, a lehető legaktuálisabb volt részemre ez az üzenetsorozat!


image
3 napja Sz.G.T.

Fantasztikus a munkátok, jók ezek a háromrészes sorozatok is! Minden írásotok nagy segítséget nyújt az úton maradásban, elgondolkodtat, vagy segít közel kerülni olyan kérdésekhez, amelyek már régóta foglalkoztatnak. Számomra ilyen a megbocsátás is.


image
3 napja Klaudia

Kedves Testvérek! Mindig nagy örömmel olvasom az üzeneteket, amiket kapok, nagyon sok értékes, építő és jó gondolat van bennük, amiket sokszor másoknak is továbbküldök. Ez a mostani 3 napos sorozat is nagyon jó volt és sokat jelentett, több oldalról is körüljárta a másoknak való megbocsátani tudás lépéseit, ami rendkívül fontos ahhoz, hogy békességben és örömben tudjunk élni és ezt tudjuk közvetíteni mások felé is.


image
4 napja B.M.

A megbocsátás igazi áldást hozott az életemben. Elvette a keserűséget, helyette a szeretet töltötte be az életem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Mai Ige áldásos munkáját kis füzetekben és online formában is.


image
4 napja G.A.

Köszönöm, hogy 3 napig elmélyülten olvashattam a megbocsátásról! Egyre érlelődő neheztelésem terhét cipeltem, ami mostanra már nagyon fájt. Ez a 3 nap megnyugvást adott számomra és elindított a megbocsátás útján! Köszönöm!


image
8 napja S.S

Megköszönöm a munkájukat, önzetlen segítséget, amivel szolgálnak. Évekkel ezelőtt, kaptam a kolléganőmtől egy Mai Ige kiadványt. Akkor örömömmel elolvastam egy két nap alatt az egészet, majd később rájöttem, hogy ezeken az igéken elmélkedek, akkor hatékonyabb az üzenet. Most ennek a tanulási folyamatnak köszönhetem, hogy sokkal közelebb kerültem Istenhez. Az igéken keresztül beszél hozzám, tanít, fed, vigasztal, felemel. Hálásan köszönöm mindannyiuknak ezt a mennyei ajándékot.