Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
6 órája G.B.

Segítséget a mélyből való megszabaduláshoz. Mára már az ’ébredésem’ része lett a Mai Ige! Erőt, kitartást ad a nehéz mindennapjaimban! Az Úr áldásával Testvéreim.


image
6 órája J.V.

Minden napra egy olyan üzenetet jelent számomra, ami üdíti lelkem és építi jellemem. Köszönöm szépen!


image
1 napja J.P.

Az intézet tárt falai közt csodálatos dolog hirdetni a Teremtő szavát; hiszem, hogy küldetésem is ez az Ő kegyelme által. Helyreállította, amit elveszettnek hittem, reményt adott egy életre, gyógyultam, boldogultam! Jelenleg a Tiszaközi BV. Intézetben Biblia órákat tartok fogvatartott társaimnak! A Mai Ige többek közt beszélgetéseink alapja.


image
1 napja O.J.

Szeretem olvasni, sokat jelent számomra. Erőt ad a mindennapokban. Sokat jelent az is, hogy mindig ad egy új reményt, ha el vagyok csüggedve, a bizonyságok, amiről szól, az idézetek, megerősítenek. Szeretném tovább olvasni.


image
2 napja Gy.I.

Az Önök kiadványai olyan szinten megérintették a szívemet, mint még soha semmi! Pontosan azért, mert nem csak Biblia idézeteket, igéket tartalmaz, hanem lényegre látó, praktikus, könnyen érthető mindenki számára. A missziójuk csodaszép! Adja a Jóisten, hogy nagyon sokáig tevékenykedhessenek még, hogy sok-sok emberhez eljussanak a kiadványok!


image
2 napja B.B.

Egész életemben Isten közelségében éltem. A Biblia rendszeres olvasása mellett sok szép könyvem van, ezek közé tartozik a Mai Ige is minden formában. Így kapok erőt a mindennapokhoz és helyzetekhez. Nagyon örülök, hogy családom és ismerőseim is erőt nyernek olvasásuk által.


image
3 napja H.E.

A Mai Ige tanításai erőt adnak számomra a mindennapokban. A kiadvány sorai segítik az Igék értelmezését. Minden sorát hálásan köszönöm!


image
5 napja F.J.

Azoknak, akik az összeomlás szélén vannak. De írhatnám úgy is, kilátástalanság céltalanság. Évekkel ezelőtt pont itt tartottam. Az egyetlen lehetőséget utoljára hagytam, elmentem egy gyülekezetbe, ahová még mindig járok és nagyon sok mindent kaptam Istentől általuk. De ami a legfontosabb, az imádság. Nagyon nehéz Istenhez fordulni a nehézség idején -és ehhez idő is kell- de megéri. Az őszinte imádságban megkaptam a nyugalmat, az odafigyelést, az együtt érzést és a tisztánlátást, a lehetőséget -reményt- arra, hogy egy másik oldalról láthassam a problémámat. Köszönöm a Mai gondolatot.


image
6 napja K.M.J.

Amióta megözvegyültem, a reggeleimet a Mai Ige olvasásával töltöm és feltöltődöm. Nehezen tudok felállni, de bízok Isten segítségében!


image
6 napja Cs.P.

Nagyon hálás vagyok a kiadványért, értetek. Minden nap erősít engem, mindig aktuális az életemre az üzenet. Már többeknek adtam is belőle, akik visszajeleztek nekem, hogy azzel indul a napjuk, hogy olvassák. Van, akivel már együtt is olvassuk, megbeszéljük, ő a nászasszonyom. A Mai Ige által szorosabb, őszintébb lett a kapcsolatunk és így a családjainké is. Hála! Hála az Úrnak.