Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
3 napja G.Á

Kedves Testvérek. Minden reggel elolvasom a napi üzenetet. Mondhatom, hogy nekem segít. Sok mindent másképpen látok, más a hozzáállásom. Próbálom elmenteni az üzeneteket, hogy a nap folyamán többször is elolvassam, ha közeleg a kísértés. Az mindig itt settenkedik, vár, hogy mikor csapjon le. Hálás köszönet a napi gondolatokért. Nagyon nagy lelki segítség és buzdítás. Áldott napot kívánok.


image
4 napja K.G.E

A hétköznapok gondjaiban, problémáiban segít sokat a Mai Ige, és hogy alázattal viseljem a betegségemet, melyet már nem változtathatok meg. Köszönöm.


image
4 napja K.I

Kedves testvérek! Nagyon sokat jelent nekem a mindennapi bátorítás. Már sokakhoz eljuttattam ezeket a nyomtatványokat.


image
4 napja T.J

Kedves Szerkesztőség! Sok éven keresztül olvasójuk vagyok. Rokonomtól kaptam az 1. példányt. Hitben élő ember vagyok, nagy örömmel olvasom. Hiányzik, ha nem olvasom. Lelkileg táplál, megnyugtat és segít a mindennapi életben.


image
10 napja V.A.P

A Mai Ige számomra, itt a börtönben a mindennapok nehézségeit segít legyőzni. Reményt ad arra, hogy mi a kemény nép által megvetett emberek, az Úr segítségével, és vezetésével, megerősödve és bátran is kiléphessünk a börtönkapun. Emelt fejjel nem pedig megszégyenülve. Én ebben kapok segítséget.


image
10 napja P.Zs.M

Mai Ige gyógyulást és Istenhez vezető utat jelenti! A múltbéli dolgokat elfelejteni a rosszat legyőzni, lelki megtisztulást, az Úrban megerősödni. A gondjaimra, problémáimra orvosság, mert az Úr dolgozik általatok! Az Úr továbbra is segítsen bennetek.


image
13 napja T.T.A

Évek óta olvasom a Mai Igét, minden reggelemet igyekszem vele kezdeni. Visszagondolva látom mennyi áldást kaptam a Jó Istentől "cserébe"! Hitem mindenképpen erősebb lett, és a depresszióból is sikerült kimenekülnöm, de ez csak pár csepp, ennél sokkal többet kaptam és kapok! Igyekszem támogatni is Önöket, hogy sok ember élete változhasson meg Isten Igéje által! Köszönöm! Isten áldása kísérje munkájukat, mindannyiunk életét!


image
25 napja M.B

Minden napomat a Mai Ige olvasásával kezdem nyugalom,békesség tölt el miután elolvastam a napi útmutatást. Minden kiadványotok megvan, kivétel nélkül mind csodálatos. Hálás vagyok, Isten áldását kérem munkásságotokra. Jó egészséget és kitartást kívánok.


image
26 napja K.L

Nekem nagy reménység és nagy vigasztalás a Mai Ige, és a többi kiadvány is. Örömmel viszem a falubelieknek is, próbálok személyre szabott élethelyzetre illő olvasnivalót eljuttatni a lelkileg elesettekhez!


image
28 napja E.V

Kedves Mai Ige! A mai elmélkedés nagyon tetszett és elgondolkodtató a bűnbocsánat és jó Isten bocsánata, az ember mindig kövesse a jót. Köszönöm.