Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail-címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
11 órája Enikő

Kedves Mai Ige csapata! Ezúttal is szeretném megköszönni a buzdító igéket és szavakat! Könnyes szemmel, meghatódva olvastam mind a 3 nap nekem szánt üzeneteket. Minden szó nekem szólt. Megdöbbentő, hogy tényleg ennyire ismer engem Isten tudja, hogy mivel küszködöm minden nap. Rendkívül sok bátorítást kaptam és segítséget a 3 nap alatt. Isten áldja munkájukat, hogy ezután is ilyen lélekkel tudják végezni a munkájukat, segíteni más embereken. Imámba hordozom önöket!


image
6 napja Erzsébet

Köszönöm a személyes megszólítást. Minden alkalommal sokat jelent nekem a kiadványotok és jó néhány embernek el is juttatom. Én sajnos mozgáskorlátozott vagyok, de így is sikerül a kapcsolatfelvétel a kiadványokon keresztül is. Néha elcsüggedek, de egy-egy igei részlet (és magyarázat) helyre billent. Köszönet az Úr Jézusnak, hogy vagytok!


image
7 napja K. Sándorné

Drága Testvéreim! Szó szerint potyogtak a könnyeim az örömtől, mintha ezek az üzenetek személyesen nekem íródtak volna. Apámat szinte nem ismertem, anyám sem sokat törődött velem. Mindent magamtól kellett megtanulnom, keserves gyerekkorom volt, de nem részletezem, most már boldog vagyok, hogy az Atyához tartozom. Regényt tudnék írni, de minek, hiszen Ő mindent tud. Csak annyit még, hogy én próbáltam mindig jó apa lenni, azt hiszem sikerül, hála érte a Teremtőnek. Kívánok Önöknek minden jót és sok sikert az élet minden területén.


image
7 napja G. Julianna

Köszönöm nektek, hogy engem is befogadtatok Magatok közé. Mindig is szerettem tartozni csapathoz, csoporthoz, különösen Isten szolgálatában. Kórusokban éneklek, mert úgy gondolom, hogy ezt az áldást kaptam az Úrtól. Mai Ige olvasásával és a többi kiadvánnyal is, amit mindig továbbadok, segítek abban, hogy minél több emberrel megismertessem Isten igéjét. Köszönöm ezeket a sorozatokat. Isten áldja meg munkájukat.


image
8 napja B. Júlia

Nagyon köszönöm az üzenetsorozatot. Lelkes olvasóként és támogatóként látom magam ebben a csodálatos álomcsapatban. Köszönöm, hogy veletek együtt szolgálhatok.


image
16 napja Csilla

Nekem ahogy olvastam napról napra az üzeneteket egy megnyugtató érzés kerített hatalmában, hogy soha nem vagyok egyedül. Isten mindig figyel rám, mindig számíthatok rá. Köszönöm szépen az üzeneteket és jó egészséget kívánok!


image
23 napja Anikó

Nagyon tetszett, hogy végre megértettem az üzenetek által, hogy mit jelent a hegyeket elmozdító erő! Köszönöm. Igazán bátorítóak ezek az üzenetek, sokat segítenek a mindennapjainkban és a lelki egyensúlyunk helyreállításában.


image
28 napja Ármin

Köszönöm hálás vagyok a munkátokért nagy áldás volt számomra ez a sorozat, mivel Isten kicsit több mint egy éve adott nekem egy olyan kijelentést, hogy jóra fogja fordítani a sorsomat. Ezt az ígéretét több ízben megerősítette most pedig általatok megláttam az igében, hogy amikor Isten konkrétan jóra fordította valakinek a sorsát (amikor így fogalmaz a Szentírás) akkor ott nem átlagos jó dolgok történtek. Áldott az élő Isten, az ő kegyelme és békessége legyen mindig veletek és rajtatok.


image
körülbelül 1 hónapja Irén

Köszönöm szépen ezt a csodás üzenetsorozatot áldás volt. Hálás vagyok Istennek, hogy újra meg újra megerősít Igéje által! Csodálatos, ahogy teremtő szava által formál és alakít az Ő áldott terve szerint. Bárcsak tudnék mindig a szavammal én is életet és áldást továbbítani és hitemmel hegyeket tovább tenni!


image
körülbelül 1 hónapja Sz.I.

Kedves Mai ige csapat. Nagyon köszönöm a biztatást és a sok vigasztalást, amit nyújtotok napról napra. Csodálatos csapat vagytok. Imádkozom értetek, hogy legyen erőtök továbbra is ezt a munkát végezni. Nekem is van egy jó csapatom minden hónapban szív párna készítésben veszek részt. Ezenkívül hetente kétszer online imacsoportban imádkozunk aktuális dolgokért. Nagyon köszönöm a megtisztelő figyelmeteket. Kérem a Jó Istent, hogy továbbra is áldjon meg benneteket.