Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail-címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
3 napja Csaba

Isten igéje, bárhol, bármikor a lelket táplálja. Akárhányszor olvastuk ugyanazt az igét, mindig mást mond az életkornak, az élethelyzetnek megfelelően. Amiket olvastam most is éppen aktuálisak, segítők. Köszönet érte a Jóistennek és a szerkesztőknek!


image
6 napja Anikó

Már a Mai ige olvasása is sokat jelent az életemben. Már ott tartok, hogy minden nap minden fontos dolgot Isten elé viszek Jézus nevében. Naponta hálát adok ezért. Ez a 3 részes tanítás segít abban, hogy bátran gondolkodjak és cselekedjek és figyeljek a szavaimra.


image
8 napja Klaudia

Köszönöm szépen nehéz időszak van mögöttem a napi ige és a kiadások nagyon nagy segítségek voltak számomra. Örömmel tudatom ,hogy elajándékoztam a baráti köreimben is pár db kiadványt és látom rajtunk is a változást!


image
10 napja Márta

Áldott munkátokért hálás vagyok nagyon sok szívhez szóltok. Bátoritást nyerek a szolgálathoz, amiből én is segítséget kapok az életem kihívásai közben. Mindig találok aktuális üzenetet a kiadványokban. Legyetek áldottak tapasztaljátok meg Isten gondviselő szeretetét kegyelmét minden napon.


image
14 napja Irén

Kedves Mai Ige Csapata! Nagyon értékes volt az üzenetsorozat, a szívemhez szólt és sokat tanultam belőlük. Bár eddig is jó úton jártam, de a Mai Ige és a sorozatok is nagyon nagy segítséget jelentenek számomra.


image
16 napja Oksanka

Számomra nagyon tanulságosak a Mai Ige üzenetei. Tetszik, hogy a tanácsok praktikusak a hétköznapokból merítenek. Tapasztalom, hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal. Megnyugvást találok Isten kezében.


image
17 napja Enikő

Köszönöm szépen a tanítást. Nagyon melengető, hit erősítő szavak. Ebből is tapasztalhattam milyen ereje van a szavaknak. Hála Istennek eddigi életemben is átélhettem már, hogy emberek szavai erőt adtak nekem, vagy éppen én is tudtam mások felé vidámságot, hitet sugározni. Hálás vagyok érte az Úrnak.


image
21 napja Ági

Nagyon szívesen olvasom az e-mail sorozataikat, sokat segítenek nekem. Jól esik, hogy bátorítanak minket olvasókat. Megpróbálok minden nap olvasni a Mai Ige kiadványukból is. Legtöbbször úgy tűnik, hogy személyre vannak szabva, mindig az aznapi gondjaimhoz szólnak. Hálás vagyok a munkájukért, és azért, hogy megkaphattam a kiadványukat!


image
23 napja H.F.

Hálatelt szívvel köszönöm az egész éves szolgálatotokat, a sok kiadványt, a bölcs tanításokat, az Ige fényében tanulást és növekedést ad, minden egyes szó, sorok és oldalak. Áldja meg az Úr, a további életeteket, szolgálatotokat.


image
28 napja Éva

Isten élő üzenete mindig és mindenkor eljut hozzám, a Mai Ige kiadvány jóvoltából! Köszönöm szépen a mai ige csapatának!