Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
10 napja M.M.

Nagyon hálás vagyok Istennek hogy már jó pár éve, hogy a lelkemet felemeli és megvidámítja azokkal a kiadványokkal amelyeket önök küldenek nekem évről évre! Köszönöm az áldozatkész munkájukat! Az önök segítségével és Isten áldásával sok embernek tudok reményt és szeretetet vinni az életébe,ezekkel a kis füzetekkel.Sok olyan tapasztalatom van, amikor az emberek szeme felcsillan és elmosolyodnak, ahogyan átadom nekik az Úr üzenetét! Kérem Isten áldását az önök munkájára!


image
körülbelül 1 hónapja M.

Hálás köszönet minden egyes embernek, aki önzetlenül részt vesz abban, hogy lelki erőt kapjunk. Életem folyamán fokozatosan éreztem, egyre közelebb személyes kontaktusban tudok beszélni Istennel. Én már sajnos nem tudtam irányítani megoldani bajokat. Ezért gondoltam leteszem Isten kezébe életem irányítását. Életemben olyan embereket küldött ami megerősített hitemben, családi gondokban erőt adott a gondok elviselésében. Csak egyszerűen megtörténtek. Olyan dolgok történtek amire képtelen voltam eddig családtagommal kapcsolatban! Megváltozott személyiségem mert nem bizakodó lettem és pozitív gondolkodású. Köszönöm a segítséget ezen keresztül értettem meg mindent. Erőt, egészséget kívánok a további munkához!


image
körülbelül 1 hónapja M.D.

Köszönöm, hogy ennyit dolgoznak , hogy a Mai Ige eljusson az emberekhez. A napjaimat nyugalom tölti be, mióta elolvastam a kiadványokat. Közelebb érzem magam Istenhez. Segít megértéssel kezelni a nehéz helyzeteket is. Talán idővel elég bátorságot meríthetek, hogy beszélni tudjak Istenről mások előtt is, ha szóba kerül. Igyekszem naponta imádkozni, még ha csak röviden is. Hiszem, hogy ez segített át egy igen régóta cipelt lelki terhen. Kívánom, hogy továbbra is el tudják juttatni ezeket a kiadványokat az emberekhez.


image
2 hónapja A.

Nagyon hálás vagyok a Mai Ige kiadványért és azokért akik azért dolgoznak, hogy hozzánk is jusson belőle. Nekem a Mai Ige nagyon sokat segített a rossz napokban és bátorít a céljaim eléréséhez olyan, mint egy barát ez a kis könyvecske. Tiszta szívből köszönöm!


image
3 hónapja A.V.

Szeretném megköszönni mindazoknak akik lehetővé teszik, hogy elérhető legyen a maiige. Nagyon hasznos, újra közel érzem magamhoz Istent.


image
3 hónapja CS.J.

Köszönöm szépen a segítséget. Az elmúlt két évben sok megpróbáltatás ért, de a Mai Igének köszönhetően sikerült megbirkóznom vele. Hálás köszönet érte. Megtértem és az idei évben szeretnék megkeresztelkedni. Minden jót kívánok mindenkinek.


image
3 hónapja B.

Kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy nap mint nap el olvashatom a mai igét. Hatalmas lelki erőt ad, és mindig megnyugtatja háborgó lelkemet. Köszönöm hogy részese lehetek az olvasó tömegnek. Ezúton kívánok a csapatnak további sok lelki erőt a munkához.


image
4 hónapja I.B.

A mai ige kiadványaik az egyetlen valódi örömforrás számomra. A Jó Isten adjon elég erőt maguknak tovább folytatni ezt a missziót.Az embereknek szükségük van sok ilyen üzenetre. A mostani kiadványuk (október-december) valamilyen okból úgy érzem kiemelkedően jobb volt.


image
4 hónapja H.R.

"A Biblia eredete Mennyei nem földi, és nem betű, hanem Szellem és Élet!" Ezt élem át mindig, amikor a mindennapi elmélkedéseiteket osztjátok meg velünk. Személy szerint nagyon hálás vagyok a szolgálatotokért. Isten áldja meg a munkátokat, a személyes életeteket is, és kívánom, hogy emelkedjen ez a szolgálat, hogy még több emberhez eljussanak ezek az üzenetek!


image
4 hónapja Sz.K.

Kedves Mai Ige! Betegségemben, kórházban jutott el hozzám a mai ige, egy betegtársam férjétől kaptam az első példányt. Nagy segítség nekem, új utat nyitott Isten felé a "mai ige" kiadványa. Örülök, hogy ezen keresztül is Istenhez kapcsolódhatok. Isten áldását kérem a munkájukra.