Visszajelzések

Áldást jelentett Önnek a szolgálatunk?

Kérjük írja meg a visszajelzését!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tud nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
11 napja A.V.

Szeretném megköszönni mindazoknak akik lehetővé teszik, hogy elérhető legyen a maiige. Nagyon hasznos, újra közel érzem magamhoz Istent.


image
11 napja CS.J.

Köszönöm szépen a segítséget. Az elmúlt két évben sok megpróbáltatás ért, de a Mai Igének köszönhetően sikerült megbirkóznom vele. Hálás köszönet érte. Megtértem és az idei évben szeretnék megkeresztelkedni. Minden jót kívánok mindenkinek.


image
13 napja B.

Kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy nap mint nap el olvashatom a mai igét. Hatalmas lelki erőt ad, és mindig megnyugtatja háborgó lelkemet. Köszönöm hogy részese lehetek az olvasó tömegnek. Ezúton kívánok a csapatnak további sok lelki erőt a munkához.


image
körülbelül 1 hónapja I.B.

A mai ige kiadványaik az egyetlen valódi örömforrás számomra. A Jó Isten adjon elég erőt maguknak tovább folytatni ezt a missziót.Az embereknek szükségük van sok ilyen üzenetre. A mostani kiadványuk (október-december) valamilyen okból úgy érzem kiemelkedően jobb volt.


image
körülbelül 1 hónapja H.R.

"A Biblia eredete Mennyei nem földi, és nem betű, hanem Szellem és Élet!" Ezt élem át mindig, amikor a mindennapi elmélkedéseiteket osztjátok meg velünk. Személy szerint nagyon hálás vagyok a szolgálatotokért. Isten áldja meg a munkátokat, a személyes életeteket is, és kívánom, hogy emelkedjen ez a szolgálat, hogy még több emberhez eljussanak ezek az üzenetek!


image
körülbelül 1 hónapja Sz.K.

Kedves Mai Ige! Betegségemben, kórházban jutott el hozzám a mai ige, egy betegtársam férjétől kaptam az első példányt. Nagy segítség nekem, új utat nyitott Isten felé a "mai ige" kiadványa. Örülök, hogy ezen keresztül is Istenhez kapcsolódhatok. Isten áldását kérem a munkájukra.


image
2 hónapja J.A.

A börtönben ismerkedtem meg a kiadvánnyal, és azóta nem múlik el úgy nap, hogy a reggelt ne az olvasásával kezdjem. Majd mindig az adott téma az életemet tükrözi, segít, nyugalmat ad. Csak köszönni tudom, hogy ingyen kaphatom meg itt a kiadványokat. Köszönöm szépen!


image
2 hónapja

Hálás szívvel mondok köszönetet a kiadványaikért, melyek segítenek az úton. Minden napomat reggelente az Önök kiadványainak olvasásával indítom, mert erőt meríthetek belőlük és segítenek a hitem megerősítésében. Már nagyon sokszor húztak ki a mélyből. Jó érzés az is, hogy én is tovább adhatom barátaimnak, ismerőseimnek mindezt. Hála és köszönet érte. Kívánok még nagyon sokáig Önöknek, erőt, hitet, kitartást és mindezekhez jó egészséget!


image
3 hónapja A.E.

Mindenféleképpen szerettem volna visszajelzést küldeni Önöknek,hogy mennyit segített nekem a Mai Ige! Többször is rendeltem már innen és ezek a kis magazinok pont akkor kerülnek az utamba újra, amikor leginkább szükségem van rájuk! Nagyon sokat köszönhetek a bátorító,biztató szavaknak amikre nehéz helyzeteinkben annyira éhezünk mint egy szelet kenyérre! Sokat utazok és olykor nincs nálam a Biblia,viszont a Mai Ige néhány magazinja nálam volt és életem egyik legnehezebb szakaszán nyújtott támaszt! Köszönöm!!! És hiszem ,hogy ezt több ezer ember nevében mondhatom!


image
3 hónapja H.N.A.

Csodálatos ez a lehetőség !) Vállalkozóként /szakoktatóként/vezetőként és családanyaként is óriási áldás, segítség a hétköznapjaimban!:) Hálásan köszönöm a szolgálatot, 1000szeresét kapjátok vissza!:)) Szeretettel ajánlom Mindenkinek!