Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
4 napja Sz.T.

Csak néhány hete találkoztam a Mai Igével, de már életem elidegeníthetetlen része lett. Vele kezdem, tartalmával élem a napot, amiért hála Teremtőnknek


image
4 napja B.P.V.

Megköszönöm, hogy minden nap olvashatom az üzeneteket és napi áhítatokat. Sokat jelent ez nekem. Isten áldása legyen Önökkel!


image
7 napja Zsuzsa

Nagyon-nagyon örülök, hogy valamennyi kiadványukat megkapom, és olvashatom! Nagyon szegény lennék lelkileg, ha ez kimaradna az életemből. Nekem a Mai Ige egy MANKÓ! Nem biztos, hogy biztonságosan meg tudnék állni nélküle. Azért is imádkozom, hogy még hosszú ideig tudjak önökkel kapcsolatban lenni, és kiadványaikat még sokáig tudjam olvasni.


image
7 napja Melinda

Nagyon kedvelem a Mai Ige kiadványt! Kb. 15 éve olvasom, sok-sok erőt merítek belőle!


image
11 napja M.M.

Köszönöm szépen a hozzám küldött leveleteket, igen tanulságosak mind számomra, továbbra is várom a buzdításotokat és azokat az Igéket, amik nekem segítenek az élet minden területén.


image
12 napja T.K.

Évek óta olvassuk a Mai Igét. Hálás vagyok érte, köszönöm, hogy olvashatom. Úgy érzem, hogy pont nekem szól az üzenet. Sokszor megtapasztaltam, hogy életem fontos döntéshozatalaiban a Mai Ige volt segítségemre, hogy az adott szituációban hogyan döntsek.


image
13 napja Sz.R.

Minden reggel a napi evangélium után elolvasom a Mai Ige aznapi gondolatait és egyszerűen töltekezem. Örülök, megerősítést, bátorítást, vigaszt nyerek, boldog vagyok, hogy keresztény vagyok!.


image
13 napja P.J.

Rendszeres olvasója vagyok a Mai ige kiadványnak, nagyon hasznos és éltető kezdő momentuma az aznapi ige elolvasása a napom kezdetén.


image
15 napja Sámuel

Köszöntöm szeretettel a Mai Ige minden munkatársát! A Mai Ige számomra eledel. Isten nagyon tudja használni az életünkben. Sok áldást és erőt kívánok a szolgálathoz!


image
15 napja F.I.

Erőt és hitet nyerek a kiadványaitok által. Nagyon szeretem olvasni őket!