Visszajelzések

Áldást jelentett Önnek a szolgálatunk?

Kérjük írja meg a visszajelzését!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tud nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
12 napja N.Zs.

Annyira boldoggá tesz engem az a néhány sor, amit elolvasok nap mint nap. Hihetetlen nagy segítség nekem, és kimondhatatlanul hálás vagyok érte, hogy Önök által ez a kiadvány megváltoztatta az életemet, teljes egészében. A hozzáállásom egyre pozitívabb lett mindenhez amibe belekezdek. Érzem ahogy átjár a szeretet, amit igyekszem továbbadni mások felé. Isten áldja Önöket!!


image
14 napja K.E.

Hálás vagyok minden napi üzenetért, ami nélkül üres lenne a szívünk, napunk! Annyira nagy öröm számomra, hogy bármilyen kiadványt lehet rendelni, így tovább tudom juttatni a családom számára is, akik szintén nagyon hálásak a napi igék végett! Áldott legyen a keze munkája, minden embernek, aki részt vesz a kiadványok, nyomtatványok írásában, fordításában, kiadásában. Isten áldása legyen rajta! Blessed be the name of the LORD!


image
21 napja P.B.

Kedves Mai ige! Sok bátorítást kaptam a nehéz időkben is, akkor is mikor rosszul indult a napom, volt olyan is mikor nem voltam jól mégis a mai igét elolvastam és éreztem Isten szeretete által, hogy ne adjam fel a harcot. Köszönöm szépen!


image
26 napja K.

Sok bátorítást és korrekciót kapok a napi üzeneteken keresztül és az igefolyamon keresztül is. Köszönöm!


image
körülbelül 1 hónapja K.J.

Köszönöm kiadványaikat, és örülök, hogy a szerző elhunyta után is folytatják munkájukat. Szeretném hogy a jövőben lenne lehetőség arra is, hogy a Biblia igéit az ateisták friss, új szemével nézve,kifejezhessék kritikájukat és választ kaphassanak kérdéseikre. Ez sokat segítene a Biblia "leporolásában". Tisztelettel J.


image
körülbelül 1 hónapja S.N.

A mai ige csodálatos támaszt nyújtó Áldás.♥️ Minden nap olvasom Bátorító építő. Köszönöm szépen a Mai ige csapatának. Sok áldást kívánok.


image
2 hónapja S.I.K.

Hálásan köszönöm a Mai Ige és a többi megküldött kiadványukat. Minden napom bearanyozza, testben és lélekben megerősít. Segít felülkerekedni az élet nehézségein, tudatosságra tanítva. Barátaimmal megosztom, gyermekimnek, unokáimnak felolvasom a megerősítéseket. A kiadványok épülésünket, emelkedésünket szolgálják. Köszönet érte.


image
3 hónapja K.J.

Csodás kiadvány, árad belőle ISTEN szeretete és mindennapi gondoskodása! Nekem sokat jelent, mert tudom hogy van akire mindennap számíthatok, bármilyen nehéz helyzetbe vagyok! KÖSZÖNÖM!


image
3 hónapja M.S.

A maiige életem mindennapi része! Nagyon hálás vagyok a kiadványért, Isten áldása mindazok életére, akik ezt hívatásként végzik, életmentő üzenetek vannak minden napra és külön értékelendő, hogy a rendszeres támogatókra is külön figyelmet szentelnek. Egyik kedvencem egy télen kapott képeslap, egy szép üzenettel, de a Téged választalak "poszter" is az, és még sorolhatnám. ISTEN áldja mindannyiuk életét, munkáját gazdagon.


image
3 hónapja Cs.

Kedves Mai Ige Munkatársai, Imaközössége! Szeretném megköszönni, hogy kérésemet meghallgatták és szükségemet imába foglalták. Az Úr meghallgatta kérésüket és rövid időn belül megkaptam válaszát. Köszönöm önzetlen és áldozatos munkájukat. Hálát adok az Úrnak, hogy elküldte Önöket, akik ilyen elhívatással tudnak szolgálni Felé és ezáltal megannyi embert hívnak az Ő közelségébe. Hálás szívvel gondolok Önökre, és magam is imába foglalom Önöket, hogy továbbra is tudják folytatni áldásos munkájukat, melyhez sok erőt kívánok! Köszönettel: Csilla