Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
9 órája F.I

Hálával tartozom nektek, nagyon sokat jelentetek nekem. Minden reggel veletek kezdek, nélkülözhetetlen az ige számomra. Sokszor úgy érzem hozzám szólt az üzenet. Én bízom Istenben és megváltómban. Nehéz sorsú életem volt, gyermekorom és felnőttkorom egyaránt, de mindig kaptam hitet és erőt az ISTENTŐL. Áldás rátok a munkátokra. Köszönöm, hogy vagytok nekem.


image
9 órája F.E

Szíven talált a 90 Nap kiadványban az ige, üzenet volt számomra: "Mi ismerjük és hisszük azt a szeretetet…" Megerősített, bátorított. Értékesnek tartom ezt a kiadványt. Bölcs, bátorító üzeneteket tartalmaz. Semmi nem adott nekem nagyobb örömöt.


image
1 napja D.M.I

Minden nap erőt, kitartást biztosít nekem. Hitem nagyon erős, mégis vannak napok, mikor úgy érzem, szükségem van a Mai Igére! Nagyon köszönöm, hogy segítenek! Alig várom az időt, amikor már én is tudok segíteni.


image
6 napja Á.T

Egy kedves kolléganőmtől kaptam a Mai Ige kiadványt. Azóta minden reggelem "vele" kezdődik. Megnyugvást, segítséget ad a mindennapok megélésében.


image
8 napja A.

Kórházi dolgozó vagyok, számomra nagyon fontos, hogy erőt tudjak meríteni Isten Igéjéből a kialakult járványos időszakban, ezt a Mai Igéből megkapom. Mindenkinek ajánlom, hogy kezdje el olvasni és megosztani másokkal, mert mindannyiunknak szükségünk van Isten kegyelmére és szeretetére! Isten áldását kívánom!


image
9 napja M.K

A keserves mindennapos problémák elviseléséhez napi megnyugtatást ad a Mai Ige!


image
9 napja K.A

Csodálatos számomra, hogy minden nap Istennel lehetek a Mai Ige által.


image
11 napja H.

Emlékszem amikor egy nehéz vizsgára készültem és valahogy semmi sem akart úgy működni ahogy azt szerettem volna. Nem értettem amit olvasok, a gyakorlatok nem akartak jó megoldást adni, tele voltam aggodalommal és feszültséggel. Több óra kudarcos próbálkozás után elővettem a Mai Igét és visszaolvastam az általam minden nap kijelölt fontosnak tartott részeket. Nyugalom, kiegyensúlyozottság és megmagyarázhatatlan biztonságérzet váltotta fel az eddig rajtam uralkodó szorongást, a tanulás ezt követően jobban ment, mint valaha.


image
11 napja V.L

Lelki táplálékot és fejlődést jelent nekem a szolgálatotok. Így sokkal jobban felfogom az igéket, amiket eddig nem igazán értettem. A Jó Isten áldja meg önöket és a szolgálatukat.


image
12 napja Sz.T

A mai ige olvasása beépült a napi rutinomba. Nagyon sokat adnak a tanítások és a saját életemre vetített felismerések. Háromgyerekes anyaként igazi feltöltődést jelent számomra.