Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
7 órája B.Gy.

Talán nem tudjátok, de hozzánk naponta 100 - 150 reményvesztett, sivár körülmények között élő ember jön be. Ha kitesszük a kiadványaitokat, nagyon gyorsan elfogynak. Úgyhogy csak módjával adunk, főleg azoknak, akinél őszinte érdeklődést látunk. Azért is fontos ez, mert általuk többen is olvashatják ezeket a bátorító üzeneteket, hiszen ezeknek az embereknek a nagy része, tömegszállásokon lakik. Tényleg csak odafent fogjuk meglátni, hány embert vezetett közelebb az Úrhoz a szolgálatotok.


image
8 órája P.L

Az Úr szól minden nap a Mai Igén keresztül hozzám, - békességet, nyugalmat és hitben való erősödést nyújtva, mit tovább tudok adni a rászorulóknak. Ámen!'


image
1 napja D.R

Olvasom a Mai Igét minden reggel, és nagyon felüdít, gazdagít lelkileg. Hálás vagyok, hogy van ez a kiadvány is az olvasmányaim közt.


image
1 napja SZ.F

Kedves Mai Ige! Sokat adnak számomra. Megerősítésük támaszt nyújtanak nekem, ebben a kusza nehéz világban. Borzasztóan nehéz eligazodni. De Isten hangját is nehéz meghallaná, akkora a zaj. Nagyon köszönöm a csodálatos munkájukat, amivel megsegítik a minden napjaimat.


image
2 napja SZ.B

Én azért ajánlanám mert nekem erőt ad, és olyan tanácsokkal lát el, amire nekem szükségem van. Úgy használtam először hogy a Mai Ige részeket olvastam csak el aztán tavaly elő vettem a Bibliát és ki kerestem az igeszakaszt és bejelöltem magamnak.


image
2 napja C.T

Megújulásomhoz is hozzájárultak a" napi gondolatok" /Mai Ige/,és én elolvasom hozzá az aktuális bibliai igéket is. Ajánlom olyanoknak is, akik a kerítésen ülnek, Isten kegyelmes,ha nekem elfogadta a közeledésem, akkor másoknak is el fogja fogadni. Köszönettel.


image
2 napja D.A

Minden nap olvasom imádságos szívvel a Mai Igét és szinte az összes kiadványukat elolvastam, nagyon sokat segít a mindennapokban!


image
2 napja B.J

Néhány éve kapom folyamatosan a Mai Ige kiadványt, mely számomra napi "eledel"-t jelent. Évek óta járok egy idősek napközi otthonába, ahol heti rendszerességgel beszélgetek a Biblia üzeneteiről a gondozottakkal. A Mai Ige régebbi számaiból vittem eleinte magammal, és az érdeklődőknek osztogattam, aztán már szinte mindenki kérte az aktuális kiadványokat. A járvány miatti bezártság idején, amikor nem találkozhattunk, különösen nagy lelki táplálék volt az idős nénikéknek, úgy mint ahogy nekem is. Az elszigeteltségben összekötött minket Istenünk mindannyiunknak szóló napi üzenete! Most hogy találkozhatunk már, elmesélték milyen jó volt naponta erőt meríteni a magyarázott igéből. "Mert a hit hallásból van, a hallás pedig Isten Igéje által"


image
3 napja R.M.J

Depressziós vagyok, és nekem sokat segítenek a kiadványok. A családi problémákat könnyebben tudom ezek az igék által feldolgozni, és a gyerek nevelésben is sokat segít.


image
3 napja H.R

Nagyon sokat jelent az Önök évek óta tartó segítsége a sok meggondolatlan cselekedetektől mentett meg egyszer-egyszer a napi üzenet. Tökéletesen odaillet és óva intett.