Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
12 napja E.L.

Csodálatos, hogy a családom összes tagjának találtam szinte személyre szóló kiadványt! Köszönöm!


image
14 napja K.H.

Áldás Békesség! Reggel olvastam a Mai Igét és ahogy a végén írva volt, imádságban kértem Istent, hogy mutassa meg új módon, hogy szeret. Ma voltunk a családommal a mesefesztiválon és az egyik helyen 1-2 éves kisgyermekek játszottak. Odamentünk a kisfiammal, ő játszott én pedig ültem a közelben a pokrócon. Odajött hozzám egy kisfiú, olyan gyönyörű nagy kék szemű, és megölelt. Olyan aranyos volt, mosolyogva meséltem a férjemnek. Most vissza gondoltam a reggeli imádságomra és nagyon örülök, hogy ilyen választ kaptam az Úrtól!


image
16 napja N.J.

Az Önök által küldött kiadványoknak köszönhetem, hogy az életem nagyon megváltozott, különösen a Mai Ige kiadványuknak köszönhetem. Kiadványuk adott erőt nekem a a gyógyulásomig, minden nap olvasom, és úgy érzem minden nap velem van Jézus, az Atya és Szent Szellem.


image
19 napja F.S.

Minden nap olvasom a Mai Igét és nagyon hálás vagyok, mert nagyon nagy lelki támaszt nyújt. Remélem még sok-sok emberhez eljut és jó hatással lesz rájuk.


image
20 napja Anonim

Pont egy olyan helyzetben vagyok, hogy erőfeszítést igényel egy következő lépés az Úr felé. Éreztem, hogy szükséges, de folyamatosan kibúvókon, könnyítéseken agyaltam. Köszönöm a megerősítést!


image
21 napja B.K.B.

Nekem a Mai Ige gyógyír a lelkemnek. Nagyon szépen köszönöm, hogy minden nap feltöltődhetem vele!


image
26 napja F.M.E.

Békesség Istentől! Nagyon hálás vagyok, hogy a Ti munkátok által nyugalmat kapok, és a hitemben sokat erősödöm.


image
27 napja F.É.

Márciusban volt 10 éve, hogy rendszeresen olvasom a Mai Igét! Hosszú a történet, megpróbálom röviden. Hirtelen kórházba kerültem, pánikba estem, leültem a folyosó végére, ahol egy kis asztalon találtam a Mai Igét. Elolvastam, szóról szóra nekem szólt. Nagyon szíven talált, tudtam, ez nem véletlen, nagy megnyugvás volt számomra! Elfoglaltam a kórházi szobát, sokkal nyugodtabb voltam, kis idő múlva bekopogott egy kedves fiatal hölgy a kórházlelkész személyében! Az Ige mellyel megszólított: "Ne félj, én veled vagyok, megsegítelek, segítő jobbomat nyújtom feléd!" Még erősebben élt bennem az Úr üzenete! Még korábban is voltak élményeim, de ez érintett meg komolyabban! Azóta is sokszor kapok a Jó Istentől útmutatást, amiért Önöknek is hála és köszönet! A Jó Isten gazdag áldása kísérje további munkáikat!


image
28 napja M.Zs.

Köszönöm az örömteljes üzeneteket, amiből áldást és új erőt kaptam a hétköznapokban és megtapasztaltam, hogy Isten feltétel nélkül szeret, és elfogad mindenkor gondviselő szeretetével, megajándékoz méltatlanságunk ellenére is. Hála és dicsőség, hogy elmondhatom, az Úrnak kétségeimet problémáimat! lsten áldja és szentelje meg az Alapítvány minden kedves munkatársának életét, szolgálatát!


image
körülbelül 1 hónapja Zsuzsanna

A Mai Ige üzeneteit naponta egyszer, reggeli után olvasom el, ezek a napi útravalóim. Majd sóhajtok egy mélyet és jöhet a napi rutin. Enélkül nem tudom hogy lenne... Köszönöm, hogy vagytok!