Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
5 napja E.I

5 éve minden nap a Mai Ige soraival indítom a napomat, minden más ezután következik. Számtalan próbatétel elé állított Isten, az édesanyám elvesztésétől kezdve a legdrámaibb sorsfordulatokig. Azok a megerősítések adtak erőt számomra, s általam, az üzenetekkel a családtagjaimnak, s mostanra már mindazoknak, akiknek tovább adtam a Mai Ige lehetőségét, amelyek évek óta segítségül érkeznek, különösen a mostani emberpróbáló időkben is. Bár jelenleg mindketten munkanélküliek vagyunk a férjemmel, de tudjuk, hogy éppen annak rendelt idejében érkezik meg a segítség, hiszen mindent megteszünk, ami rajtunk áll.


image
7 napja N.G

Istentől való a munkátok. Erre van szüksége a sok hozzám hasonló esendő embernek, hogy képessé váljon szembeszállni a gonosszal az életében! Köszönöm!


image
9 napja N.A

Sziasztok! Nagyon köszönöm a munkátokat, mellyel hozzám is és sokan másokhoz eljuttatjátok a megerősítő, bátorító, vigasztaló napi gondolatokat. Nem értem, hogy lehet, hogy a legtöbb annyira, de annyira aktuális (vagy épp egy családtagnak, barátnak - akiknek ilyenkor tovább szoktam küldeni), mintha pont nekem íródtak volna, és tudom, sokan mások is így vannak vele. Persze értem, mert a hitem azt mondatja velem, hogy nem véletlenek az igék, a magyarázatok és az időzítés. Igazából nem tudom szavakkal visszaadni azt, amit a munkátok jelent. Köszönet érte.


image
9 napja L.E

Ez a Mai ige csodálatos, megmutatja, hogy hogyan tudjak megszabadulni a bűntől, hogy kikkel harcolok nap mint nap. Mikor olvasom a sorokat, szabadulást érzek, újult erőt. Hálás vagyok nektek, hogy az Úr tőletek küld üzenetet, így jobban érzem magam. Köszönöm szépen!


image
11 napja I.K

Először is Istennek adok hálát, hogy olvashatom a Mai Igét minden egyes nap, sokat jelent nekem tudom, hogy Isten nagyon szeret bennünket és gondoskodik rólunk megerősít, megvigasztal. Isten áldását kérem szolgálatukra.


image
11 napja L.N

Három pici gyermek mellett végzek fordítói munkát, a hajnali órák az én időm. Az elmúlt hónapokban szokásommá vált, hogy a hajnalt a Mai Ige olvasásával kezdjem, lelki táplálékot gyűjtve az éppen kezdődő naphoz. Csodálatos a felkelő nap fényében olvasni az Úr igéjét, miközben az ébredő madarak énekkel dicsérik a Teremtőt. Felemelnek, megihletnek és békességet adnak az igék és üzenetek, melyeket utána egész nap a szívemben forgatok. Köszönöm és Isten áldását kérem szolgálatotokra!


image
13 napja F.K

Szeretnék nektek köszönetet mondani a sok segítségért, amiben részesítettetek engem az által, hogy elkülditek nekem az örök élet kenyerét: Mai Ige formájában. De nem csak így jutok hozzá a ti segítségetekhez, hanem különböző, más kiadványokat is küldötök, például a Víz a Pusztában című kis füzetet. Ezek számomra örök életre buzgó kútforrásokat jelentenek. Amint ezeket olvasom megelevenedik, megfrissül a Bibliában levő Igék, amelyek örök életre sarkalnak. Sokat jelentenek ezek a rendszeresen olvasott történetek, és úgy hatnak rám mint a pusztában kiáltó, frissen hulló magok.


image
13 napja E.P

Tisztelt Mai Ige Magazin! Hosszú évek óta napi olvasmányom a Mai Ige. Köszönöm fáradtságos munkájukat. Számomra nélkülözhetetlen olvasmány, amelyet évek óta gyűjtök és olvasok, de korábban terjesztettem is. Urunk segítse Önöket további munkájukban, jó egészséggel! Áldás, békesség!


image
16 napja K.V

Köszönöm szépen a minden napi igemorzsákat! Sokat jelent számomra!


image
17 napja F.L

Sokat fejlődtem az írások által.Sokszor kitartóan olvastam a lányomnak, aki valami világi okokból eltávolodott Istentől. Aztán amikor megbánta, félt, hogy nincs megbocsájtás. Nem olvastam többet neki, csendben letettem nála egy füzetet és biztosítottam róla, hogy bármin is megy keresztül én mindenképpen szeretem őt. Ma ő olvas fel nekem a kiadványból, és lelkes olvasója lett. Visszatért a hithez, Istenhez. Hálásan köszönöm az Isteni közbenjárásukat. Tartsa meg önöket a mi szerető Jó Istenünk. Legyen áldás a munkájukon.