Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
9 órája L.A.

Hálás vagyok, amiért elolvashattam ezeket az üzeneteket. Bátorítást, erőt merítettem belőle, és megerősített abban, hogy Isten gyermeke vagyok, akit nagyon szeret. Köszönöm, hogy ezek a sorok emlékeztettek arra, hogy a nehéz napokban is van öröm, ha az Ő szent igéjét segítségül hívom.


image
1 napja Rózsa

A jó Isten mindig akkor és azt üzente számomra általatok, amikor éppen pont arra a továbblépéshez szükséges hitre, megerősítésre, bátorításra, gyógyulásra volt szükségem. Isten áldása legyen minden további megmentő munkálkodásotokon!


image
5 napja R.O.

Nagyon örülök, hogy olvasója lehetek a Mai Igének. Minden nap merítek belőle erőt. Sok nehéz pillanatból, helyzetből emeltek már ki ezek a bátorító üzenetek. Jó tudni azt, hogy minden napra tartogat valamit nekünk a mi Mennyei Atyánk. Imában hordozok minden egyes jótevőt, aki valamilyen módon hozzájárul ahhoz, hogy eljussanak a kiadványok az emberekhez.


image
9 napja N.J.

Mióta a Mai Ige kiadványait olvasom, sokkal szebb az életem. Nem lett könnyebb, de bennem változott át a világ. Teljesen megváltoztam, másképp látok sok problémát, embereket, helyzeteket. Isten segítségével lassan új emberré válok. Már nem idegeskedem a nehézségeimen, csak átadom Jézus Krisztusnak, és Ő elviszi Mennyei Atyánkhoz. Tudom, hogy megoldódik, és minden Istenünk terve szerint történik majd. Köszönöm a rengeteg útmutatást, ami szebbé és békéssé tette az életem. Köszönöm ezt a csodát, amiben élhetek. Mindezt az Önök odaadó és lelkes munkájuknak köszönhetem. Hálás szívvel mondom ki, KÖSZÖNÖM. Isten áldása kísérje Önöket.


image
11 napja H.Á.

A Mai Ige kiadvány látszólag véletlen került a kezembe 2022.10.30-án. Feleségemmel már a válást intéztük. Ami benne volt, az szóról szóra nekünk szólt Istentől. Üzent nekünk. A szerelmünk fellángolt, harmónia, szeretet, és béke van köztünk. A válásról hallani sem szeretnénk! Istennek hála, a szerelmünk erősebb, mint valaha, gyökere lett. A Mai Ige kiadványt mindennap olvassuk, Megváltoztatta az életünk, új kezdetet adott az Úr! Halleluja!


image
11 napja Judit

Nagyon hálás vagyok ezekért a kiadványokért. Azt gondolom nagy kiváltság, hogy Isten Igéjét olvashatjuk. Szeretem reggel olvasni és ebből nyerek erőt minden napon a teendőkhöz, a napi kihívásokhoz. Nap, mint nap megtapasztalom milyen jó az Úr Igéjéről elmélkedni, az Ő akaratában járni .Hálás szívvel köszönöm, hogy tehetem ezt Önök által is.


image
18 napja K.A.

Ezek az üzenetek sok esetben megvilágosodásként hatnak rám, és értelmet adnak az életem egyes történéseinek. Hála értük!


image
24 napja D.S.

Erőt, bátorítást merítek minden egyes üzenetből. Köszönöm! Sokat tanulok belőlük. Lelkemben béke van, mióta olvasom soraitokat.


image
25 napja H.B.I.

Nekem a Mai Ige napjaim első perceiben üzenetként szólal meg. Minden nap, ha kell bátorít, vigasztal, erővel tölt fel. Visszaigazolása a kegyelemnek, aminek részese lehetek. Köszönöm a Jóatyának, hogy ezt a közvetítői munkát felvállaltátok!


image
25 napja Bernadett

A Keresztyén Média minden kiadványa nagy érték számomra, nagyon jó látásokat, gondolatokat, értelmezéseket kapok, amelyeknek nagy hasznát veszem a mindennapokban. Már kora reggel imával és az aznapra szóló üzenettel kezdem a napot, ennél nincs is jobb!