Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
1 napja L.A.

Én mindig örömmel veszem az új kiadványukat, nekem személy szerint szükségem van rá a mindennapjaimban. Kora reggel veszem kezembe és elolvasom az épp arra a napra küldött, írt tanítást. Fantasztikusan mássá, jobbá teszi a lelkemet, napomat. Az üzenete igen nagyon aktuális minden napra.


image
1 napja F.Zs.J.

Minden egyes kiadvány része az életemnek és mindazoknak, akik tőlem kapják meg. Mivel tudjátok, hogy Börtönmissziós szolgálatot látok el Isten kegyelméből, így evidens, hogy fogvatartottaknak juttatom el a kiadványokat. Öröm számomra az, amikor a kiadványból hallok vissza idézeteket a rabok szájából. Tudomásom van arról, hogy azok az elítéltek, akik a fogva tartásuk ideje alatt olvasták a ti kiadványaitokat, szabadulásuk után sem teszik le. Hálás vagyok a szolgálatotokért, és azért is, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű munkának.


image
3 napja V.J.

Fantasztikus írásokkal tarkított füzet. A lélek mélységeit járja át. Mindenkinek ajánlom, mert nincs olyan ember, aki ne hordozna lelki sebeket. Köszönöm Istennek ezt az olvasmányt, és azoknak, akik által eljutnak hozzánk ezek a drága igazságok és reményteljes ígéretek.


image
3 napja B.G.

Elégedett vagyok, amiben Isten elhívott titeket erre a munkába: hogy mindezt, amit tesztek Istennel, a Szent Lelke által teszitek. Mert Isten Igéjében erős hatalom van, megváltás, gyógyulás, gondviselés, ami elvezet az örök élethez – és tudjuk továbbítani az elveszett emberekhez. Isten áldása legyen minden munkátokon!


image
4 napja T. J.

Hosszú évek óta olvasom a Mai Ige kiadványt, és a különböző csodálatosabbnál csodálatosabb kiadványaikat. Isten szólított meg, mikor egy hajléktalan nyújtotta oda hozzám a Mai Igét több évvel ezelőtt. Azóta is rendszeres olvasója vagyok, és a Bibliát is olvasom, sőt Idősek Otthonában is felolvasom.


image
4 napja B.K.

Köszönöm szépen az öt üzenetet! Mind az öt nagyon hasznos volt! Nekem különösen az utolsó volt nagy segítségemre. Betegséggel küszködöm, de "erős kézzel tart az Úr" ezen üzenet által is. Minden nap vártam, vajon mi lesz a mai üzenet. Hálás vagyok Önöknek. Kitartást és áldást kívánok a munkájukra! Ha még lesz ilyen, szívesen részt veszek benne! Közösségé formál a többi Mai Igét olvasóval.


image
5 napja D. CS.

Köszönöm szépen a tanítást! Olyan jó volt napról napra olvasni azt, hogy az Úr Jézus szeret minket, és saját tapasztalatból el tudom mondani, hogy ő a mi gyógyítónk, vigasztalónk. Erőt ad a próbákban, az elesetteket felemeli, testi lelki betegeket meggyógyítja, hiszen ő előbb szeretett minket, mint mi őt.


image
5 napja Károly

Az Önök kiadványa már idejét sem tudom, hogy mikor, és azt sem, hogy hogyan került a kezembe először. Minden akkori írója nekem szólt. A Mai Ige felnyitotta a szemem. A legfontosabb, Jézus hiányzott az én kereszténységemből. Megtanultam a Szentírást értelmezni. A Ma Ige odafordított Istenhez, és megtanított helyesebben imádkozni, gondolkozni, élni az életem.


image
6 napja R.F.

Hálás a szívem Isten minden jótéteményéért, hogy Önökön keresztül is mennyi bátorítást, és hitbeli megerősítést nyújt számomra. Kiadványaik tanulmányozásakor minden esetben megérint Isten békessége, és gondviselő szeretete. Minden munkájukért hálás köszönetemet fejezem ki Istennek és Önöknek.


image
6 napja B.I.

Köszönöm Nektek, hogy minden hónapban olvashatom a Mai Igét. Csodálatos könyvecske. Minden reggel azzal kezdem a napomat. Hatalmas lelki erőt ad.