Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
1 napja GY.B

Köszönöm a minden napi Mai Igét, amelyből erőt meríthetünk én és a családom, és a környezetemben élő emberek. Isten kegyelmét és békességét kívánom Önöknek!


image
3 napja G.K.Á

Kedves Mai ige! Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy ismerem az önök kiadványait. Igyekszem minden napomat a Mai Igével indítani ami számomra bátorítást jelent. Sajnos vannak néha olyan napok is amikor nem olvasom el, ekkor egyfajta hiányérzetem van. Isten áldja meg a további szolgálatukat!


image
5 napja H.K

Nagyon sokat jelent a szolgálatotok. Minden kiadvány, ami megjelenik, nagyon építő. Új és új megvilágításba helyezi azt, ami megfeneklik. Óriási segítség. Másokat is meg tudok áldani a kiadványaitokkal, aktuálisan amire szüksége van. Isten áldjon minden munkatársat. Köszönöm a szolgálatotokat!


image
5 napja Gy.S

Megkaptam a 90 nap "Bátorítás Nehéz időkre" c. kiadványukat. Számomra nagyon hasznos, ha nehéz és ha nem nehéz az életünk, mert Istennel lehetek az olvasás ideje alatt is.


image
9 napja V.S

Megkaptam a Bátorítás 90 napra kiadványt. Megörültem, pont szükségen van az életemben valakitől bátorításra, hiszen a környezetemtől hiába várom. Szerintem mindenkinek jól jön ez a füzetecske, mert a mindennapi életünkben szükség van bátorításra, Istenre. Ha elolvasom, továbbadom.


image
9 napja B.K

Megkaptam a Mai Igét, nagyon szépen köszönöm. Jó Ige táplálék ezekre a megpróbált napokra, hetekre. Igenis az Ige egy szellemi táplálék, amire most nagy szükségünk van, Isten orvossága a számunkra. Isten áldja meg a munkátokat.


image
10 napja Sz.K.M

Belelapozva a 90 nap Bátorítás c. kiadványba, úgy érzem, hogy ez a füzet személyesen nekem szól. Izgatottan várom, hogy napról napra szóljanak hozzám ezek az üzenetek, és félelmeimben és aggodalmaimban érezzem Isten gyógyítását, gondoskodását, és jelenlétét. Köszönöm!


image
10 napja Sz.Á

"Nálam nem egy pillanat alatt változik meg az életem. Vannak emelkedő-egyenes szakaszok és vannak küzdelmeim. A Mai Igéből sok bátorítást kapok. Az Örökkévaló sokasítson meg minden elvetett magot! Még a kemény talajra esett, még a tövisek közé esett magot is meg tudja menteni, ha a mag élni akar."


image
12 napja Á.I

Sajnos én csak 2017. óta olvasom a MAI IGÉT, amióta börtönben vagyok, de kimondhatatlan és leírhatatlan az az érzés, hogy a mindennapjaimat megváltoztattam ez által, és ezek után is, ha majd egyszer otthon leszek, ugyanígy olvasom el minden reggel, ahogyan most is teszem. Hálásan köszönöm nektek, hogy része lehetek az olvasóitoknak. Áldott, szép napot kívánok nektek!


image
12 napja T.S

Bipoláris vagyok. Ezért nagy segítség és megnyugvás számomra a Mai Ige olvasása.