Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
18 órája Irén

Köszönöm a Mai Ige csapatának a lelkiismeretes munkájukat. Mindennapos olvasója vagyok a Mai Igének és nagyon tetszik. Imádkozok a csapatért, hogy minden nap olvashassuk a Mai Igét és ingyenes kiadványaikat. Még egyszer köszönöm lelkiismeretes munkájukat!


image
3 napja J.A

Ez úton is köszönöm a szerkesztőséget és annak minden szorgalmas tagját. Járatom a Mai Ige és az Igeforrás kiadványukat, aminek olvasásakor nagyon sok erőt ad a mindennapi életben, a napi gondok, a megaláztatások elviselésében.


image
4 napja Erzsébet

A legnagyobb számomra az, hogy fokozatosan felismertem mennyi mindent kaptam ajándékba úgy, hogy még csak nem is kértem, de a szomorú az, hogy meg sem köszöntem. De hála a jó Isten kegyelmének, most már minden nap hálával megköszönöm és úgy érzem, hogy minden nap szabadabb vagyok az által, hogy tudom, az ígéretek rám is érvényesek.


image
7 napja Aranka

Isten hitével, kitartva, jó egészségben végezhessék munkájukat, Ő hívta el önöket erre a munkára. Tudom hogy nem könnyű, de sok lélek kapott önök által csodás szabadságot. Önök által olyan forrásra leltek, amely megmutatta a jó utat, megoldást, kiutat a reménytelenségből.


image
7 napja M.Endréné

Sokat jelent számunkra is, amikor elolvassuk a Mai Ige kiadványukból a mindennapi vigasztalást. Valódi lelki vitamin és gyógyító erőforrás!


image
10 napja K. Imréné

Nagyon köszönöm ezeket a kiadványokat, amiket rendszeresen megjelentettek! Azt gondolom, hogy nagyon nagy szükség van rájuk ezekben a sokszor már kilátástalan, nehéz időkben. Bizony a gondolataink irányítják az érzéseinket, és amikor csak a negatív hírek özönlenek ránk nehéz megtalálni a lelki békénket. Egyedül csak Jézus Krisztus segít nekünk ebben. Nagyon hasznosnak találom a "Rombolj, hogy épülhess" kiadványukat is! A kis imacsoportomban és szomszédaim között szoktam szétosztani és bízom benne, hogy másoknak is segít megtalálni a kivezető utat a lelki csüggedésből.


image
10 napja L. Ágnes

Áldás! Békesség! Hálás vagyok az alapítványuknak, hogy elküldték nekem a "A Szavaidban rejlő erő" c. kiadványt! Pont erre volt szükségem! A leges legjobbkor kaptam meg! Nagyon tanulságos! Elgondolkodtató! Nagyon hálás vagyok érte! Köszönöm!


image
11 napja E. G. Hanna

Minden kiadványuk nyújt valami újat, vigasztalást, megértést, hitem gyarapodását, megerősödését.


image
11 napja B. H. Anett

Köszönöm szépen a segítséget nyújtó gondolatokat. Életem olyan szakaszába léptem amikor is le kellett mondanom dolgokról (pl.munkám) mert teljesen ki merítettem magam mind testileg, lelkileg és le betegedtem! Ebben a helyzetben a családom mellett szükségem volt egy támaszra aki segít! Megtaláltam! Köszönöm szépen a Mai ige csapatának!


image
15 napja V.Gy.

Az Isten igéje, ami élő és ható, mindent jelent számomra. Az életet jelenti, amibe hiszek. Az Isten szeretete a legnagyobb ERŐ, amit a világ valaha is látott!