Visszajelzések

Áldást jelentett számodra a szolgálatunk?

Kérjük írd meg visszajelzésed!
Más jellegű témában a "Kapcsolat" fülre kattintva tudsz nekünk írni!

Korábbi visszajelzesek megtekintése

A mező kitöltése nem kötelező
Kérjük, add meg e-mail-címed, ha szeretnéd, hogy válaszoljunk számodra
Engedélyezed, hogy visszajelzésed felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?

Visszajelzések:

image
2 napja Zsuzsanna

Már régóta ismerem a Mai Ige kiadványokat nem egyszer jelentettek olyan kapaszkodót az élet nehézségeiben, ami nélkül nem tarthatnék ott, ahol most vagyok. Ez az ajándék kiadás emlékeztető volt számomra, hogy nem vagyok egyedül és élnek olyan emberek az én környezetemben is akik hasonló értékrenddel élik az életüket, de az én feladatom, hogy észre is vegyem őket.


image
6 napja Mihály

Hálás vagyok Istennek és nektek az Ukrajnában kiosztott Bibliákért. Ott csak az Isten igéje az igaz hit teremthet békét. Isten áldását kérem további szolgálatotokra.


image
9 napja Andi

Nagyon hasznos és bátorító minden üzenet és az imák is segítséget jelentenek. Néha ez az üzenet ad reményt, ahogy épp munka közben a kezembe akad, vagy kora reggel otthon. Köszönöm szépen, hogy időt energiát fordítotok mások építésére.


image
12 napja P.L.

Ez az üzenetsorozat, még jobban megerősített abban, hogy soha nem szabad feladni. Tudni kell a múltat elengedni. Felemelő érzés volt olvasni, hogy Isten mindig, mindenben segít. A lelkem is könnyebbé vált. Áldott legyen érte, Ámen.


image
12 napja K.I.

Kedves Mai Ige Csapata! Köszönöm szépen az üzenetsorozatot. Biztató szavak, biztató Igék. A böjti elcsendesedésben nagyon jól esett. Isten áldását kívánom életükre és szolgálatukra.


image
13 napja Sz.Enikő

Már több éve annak, hogy kaptam egy Mai Igét és azóta is folyamatosan olvasom. Mindig kapok valami újat, sok bátorítást és elhiszem, hogy bármilyen körülmény ellenére van remény! Köszönet és hála ezért nektek, de legfőképp dicsőség Istennek!


image
13 napja M.Ivánné

Olyan sok szép, tartalmas, reményt adó és hitet erősítő gondolatot olvashattam! Köszönöm a megerősítést! Mindent köszönök, amit a Mai Ige csapatától kaptam eddig, s remélhetőleg kapok ezután is.


image
20 napja Hajnal

Isten üzent Önök által, tanított, gondolatokat adott megint ezzel a sorozattal is. Az üzenetek során elmélkedtem a kapcsolataimról és kértem Istent, hogy formáljon engem is és a kapcsolataimat is. Legyek én is mentor, legyek áldás mások számára. Köszönöm Istennek az üzeneteit amit Önök által juttat el hozzám is.


image
23 napja Mónika

Hálás vagyok az egész csapatnak, de leginkább az Úrnak, mivel személyetekben tettre kész munkatársakra lelt. Minden nap érzem és tapasztalom Isten csodáit. Hálás vagyok neki, mert sosem vagyok egyedül és Ő mindig velem van. A sorozatok által megtanulok egyre inkább az Úrra figyelni.


image
27 napja Marianna

Köszönöm ezeket az üzenet sorozatokat! Nagyon jó, hogy az unalmas megszokott hétköznapokban is az Úrra figyeljünk és mindennek a pozitív oldalát nézzük! Ez erőt ad és vigasztalást! Ezért is hálát adok a munkátokért az Úrnak!