Önkéntes aloldal

3+1 lehetőség,
ahol önkéntesként segítheted a Mai Igét

Kedves Olvasó! Szívből örülünk, hogy érdeklődsz szolgálatunk iránt és szívesen lennél önkéntes! Nálunk egy különleges szolgálatban vehetsz részt te is, hiszen a célunk az, hogy Isten életváltoztató üzenete eljusson az emberekhez és valódi csodákat élhessenek meg általa!

Mária nevű olvasónk írta:

„…szinte gyógyszerként hat, ha olvasom, minden helyzetben segít, fájdalmaim csillapítja, szomorúságomban bátorít, reménytelenségem megtölti reménnyel és csodával határos módon gondoskodik rólam…”

Hogyan lehetsz önkéntes ebben a misszióban?

1) Lehetsz ÖNKÉNTES KÉZBESÍTŐ

Az ÖNKÉNTES KÉZBESÍTŐ az a személy, aki a lakóhelyén élő helyi megrendelőknek elviszi a Mai IGE kiadványokat 3 havonta egyszer! (A helyi olvasóknak címzett borítékokat egy csomagban elküldjük, és segítőink feladata a becsomagolt borítékok eljuttatása a megadott címekre.)

Ha kész vagy csatlakozni Isten munkájához, rendelkezel e-mail-címmel és szívesen lennél ÖNKÉNTES KÉZBESÍTŐ, akkor várjuk jelentkezésedet a terjesztes@maiige.hu e-mail-címre vagy a +36 78 415 915 telefonszámra.

2) KISKŐRÖSÖN VAGY A KÖRNYÉKÉN ÉLSZ? Segíthetsz a csomagolásokban!

MINDEN HÉTEN tartunk csomagolásokat, mely során a hozzánk érkező rendelések alapján elcsomagoljuk borítékba és csomagokba a kért kiadványokat. Ennek a helyszíne Kiskőrös, Klapka utca 46. − a buszmegállótól 3 perc sétára.

Csak NEGYEDÉVENTE lenne időd erre?
Minden év március, június, szeptember és december elején tartjuk ezeket a csomagolásokat Kiskőrösön. Ilyenkor 3 napon át, 8:00−16:00 óráig csomagoljuk minden megrendelőnek a saját Mai Ige példányát: borítékokba és csomagokba egyaránt. Ez Isten csodája, hiszen Isten üzenete körülbelül 200 000 kiadvány segítségével juthat el határon innen és túlra is!

Egy nap vagy egy-egy óra is óriási segítség ebben a misszióban! Szeretettel várunk téged is, hogy találkozz egy vidám és szorgalmas csapattal, és készülünk számodra kávéval, édességgel és ebéddel is.

A következő csomagolás időpontjával és helyszínével kapcsolatos részletekért keress bennünket telefonon H−P 8:30−16:00 óráig a +36 78 415 915 számon, vagy írj nekünk e-mailt IDE KATTINVA.

3) Középiskolás diákként gyűjtöd még az óráidat a KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATHOZ?

Gyere el hozzánk, és az önkéntes munkádat IGAZOLJUK NEKED!
HELYSZÍN: Kiskőrös, Klapka utca 46. − a buszmegállótól 3 perc sétára.

MI LESZ A FELADATOD? A hosszú, időnként fárasztó és zsúfolt iskolai órák után beülhettek hozzánk:

  • a feladásra szánt borítékokat pecsételni, bélyegezni,
  • kiadványokat borítékokba csomagolni,
  • a nyomtatványokat kicsomagolni a nyomdából érkező csomagokból,
  • postai csekkeket előkészíteni feladáshoz,
  • és apróbb, postai küldéshez szükséges feladatok elvégzésével segíthetitek munkánkat.

Ha eljössz hozzánk, NAGYON FONTOS, hogy ne hagyd otthon a naplódat!

Ha érdekel téged az iskolai közösségi szolgálat teljesítése, keress minket telefonon H−P 8:30−16:00 óráig a +36 78 415 915 számon, vagy írj nekünk e-mailt IDE KATTINVA.

+1) Egyik sem megfelelő számodra?

Közvetett módon is csatlakozhatsz ehhez a misszióhoz, hiszen önkéntes támogatás formájában is óriási mértékben segítheted egy szíved szerinti összeggel ezt a különleges szolgálatot!

Ez a misszió nem a mi erőnkből, hanem sok önkéntes olvasói adományból érheti el szívek ezreit mindennap. Adományoddal valódi részesésévé válhatsz te is ennek a küldetésnek!

1%, ami sokaknak a legjobb élet kezdete lesz!

Ajánlja fel alapítványunknak adója 1%-át!

Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány Adószám: 19552622‑1‑03

Adományozási lehetőségek:

Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány

CIB Bank számlaszám: 10701300-48853703-51100005 K&H Bank számlaszám: 10400621-50526869-57721005

Bővebb információ az egyéb adományozási lehetőségekről:

Minden adomány óriási segítséget jelent! Köszönjük!