Önkéntes aloldal

4+1 lehetőség,
ahol önkéntesként segítheted a Mai Igét

Kedves Olvasó! Szívből örülünk, hogy érdeklődsz szolgálatunk iránt és szívesen vennél részt Isten csodálatos munkájában! Nálunk egy különleges csapatnak lehetsz tagja, hiszen a célunk az, hogy Isten életváltoztató üzenete eljusson az emberekhez és valódi csodákat élhessenek meg általa!

Mária írta:

„…szinte gyógyszerként hat, ha olvasom, minden helyzetben segít, fájdalmaim csillapítja, szomorúságomban bátorít, reménytelenségem megtölti reménnyel és csodával határos módon gondoskodik rólam…”

Ilyen munkára hívunk most téged is, ahol Isten életeket változtat.

Hogyan lehetsz önkéntes ebben a misszióban?

1) Lehetsz ÖNKÉNTES KÉZBESÍTŐ

Az ÖNKÉNTES KÉZBESÍTŐ az a személy, aki a lakóhelyén élő helyi megrendelőknek elviszi a Mai IGE kiadványokat 3 havonta egyszer! (A helyi olvasóknak címzett borítékokat egy csomagban elküldjük, és segítőink feladata a becsomagolt borítékok eljuttatása a megadott címekre.)

Ha kész vagy csatlakozni Isten munkájához, rendelkezel e-mail-címmel és szívesen lennél ÖNKÉNTES KÉZBESÍTŐ, akkor várjuk jelentkezésedet a terjesztes@maiige.hu e-mail-címre vagy a +36 78 415 915 telefonszámra.

2) IMAPARTNER lehetsz

Imádkozz másokért és személyes imakéréseikért!

„Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.” (Jakab 5:16b)

Hisszük, hogy Isten meghallgatja, amikor Hozzá imádkozunk. Közel 300 imapartnerünk hordozza imádságban rendszeresen az alapítványunkhoz beérkezett kéréseket, és ennek a csapatnak te is tagja lehetsz! Általad Isten imádságokra válaszol, megoldásokat ad és gyógyulások történnek. Jelentkezz most az info@maiige.hu e-mail-címen „Imapartnernek jelentkezem” üzenettel!

3) KISKŐRÖSÖN VAGY A KÖRNYÉKÉN ÉLSZ? Segíthetsz a csomagolásokban!

MINDEN HÉTEN tartunk csomagolásokat, mely során a hozzánk érkező rendelések alapján elcsomagoljuk borítékba és csomagokba a kért kiadványokat. Ennek a helyszíne Kiskőrös, Klapka utca 46. − a buszmegállótól 3 perc sétára.

Csak NEGYEDÉVENTE lenne időd erre?
Minden év február, május, augusztus és november végén tartjuk ezeket a csomagolásokat Kiskőrösön. Ilyenkor 3 napon át, 8:00−16:00 óráig csomagoljuk minden megrendelőnek a saját Mai Ige példányát: borítékokba és csomagokba egyaránt. Ez Isten csodája, hiszen Isten üzenete körülbelül 200 000 kiadvány juthat el határon innen és túlra is!

Egy nap vagy egy-egy óra is óriási segítség ebben a misszióban! Szeretettel várunk téged is, hogy találkozz egy vidám és szorgalmas csapattal, és készülünk számodra kávéval, édességgel és ebéddel is.

A következő csomagolás időpontjával és helyszínével kapcsolatos részletekért keress bennünket telefonon H−P 8:30−16:00 óráig a +36 78 415 915 számon, vagy írj nekünk e-mailt IDE KATTINVA.

4) Középiskolás diákként gyűjtöd még az óráidat a KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATHOZ?

Gyere el hozzánk, és az önkéntes munkádat IGAZOLJUK NEKED!
HELYSZÍN: Kiskőrös, Klapka utca 46. − a buszmegállótól 3 perc sétára.

MI LESZ A FELADATOD? A hosszú, időnként fárasztó és zsúfolt iskolai órák után beülhettek hozzánk:

  • a feladásra szánt borítékokat pecsételni, bélyegezni,
  • kiadványokat borítékokba csomagolni,
  • a nyomtatványokat kicsomagolni a nyomdából érkező csomagokból,
  • postai csekkeket előkészíteni feladáshoz,
  • és apróbb, postai küldéshez szükséges feladatok elvégzésével segíthetitek munkánkat.

Ha eljössz hozzánk, NAGYON FONTOS, hogy ne hagyd otthon a naplódat!

Ha érdekel téged az iskolai közösségi szolgálat teljesítése, keress minket telefonon H−P 8:30−16:00 óráig a +36 78 415 915 számon, vagy írj nekünk e-mailt IDE KATTINVA.

+1) Egyik sem megfelelő számodra?

Közvetett módon is csatlakozhatsz ehhez a misszióhoz, hiszen önkéntes támogatás formájában is óriási mértékben segítheted egy szíved szerinti összeggel ezt a különleges szolgálatot!

Ez a misszió nem a mi erőnkből, hanem sok önkéntes olvasói adományból érheti el szívek ezreit mindennap. Adományoddal valódi részesésévé válhatsz te is ennek a küldetésnek!

1%, ami sokaknak a legjobb élet kezdete lesz!

Ajánlja fel alapítványunknak adója 1%-át!

Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány Adószám: 19552622‑1‑03

Adományozási lehetőségek:

Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány

CIB Bank számlaszám: 10701300-48853703-51100005 K&H Bank számlaszám: 10400621-50526869-57721005

Bővebb információ az egyéb adományozási lehetőségekről:

Minden adomány óriási segítséget jelent! Köszönjük!