Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  
maiige_borito
Ebben a negyedévben 
már 139.000 példányban!november 23., vasárnap

Imádkozz szívből!

„Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám.” (Jeremiás 29:13)

Istent nem hatja meg az ékesszólás vagy a szavak sokasága. Őt az a szív indítja meg, ami kiönti a nap terheit az oltár elé, letéve minden fájdalmat Isten hatalmába, aki „képes rá”. Mire képes? Mindenre, amiről elhiszed, hogy megteszi: „higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek” (Márk 11:24). A bizalommal mondott imádság alapja nem a beszédkészségünk, hanem az, hogy Isten meghallgat és megért. Ő tudja, hogy mit próbálsz elmondani. Egy régi ének ezt így fogalmazza meg: „Gyász és bánat idején lelkem gyakran talált enyhülést nálad; gyakran megmenekültem a kísértő csapdáiból, amikor eljöttél, imádság édes órája.” Vagy megtanulsz imádkozni, vagy profi leszel az aggodalomban! Amit odaadsz Istennek, azt ő kézbe veszi. Amit megtartasz, azzal neked kell bajlódni.

Lelki értelemben: amikor mindig csak adsz magadból, és soha nem töltődsz fel, össze fogsz roskadni a terhek alatt. Most éppen itt tartasz? Ha igen, a megoldás az imádság. Ez helyreállítja, amit az élet kiszipolyozott. Amikor imádkozol, azt mondod: „Uram, hiszem, hogy te sokkal jobban értesz ennek a helyzetnek a kezeléséhez, mint én, és bízom benne, hogy el is fogod rendezni.” Ha így imádkozol, a főnököd szíve Isten kezébe kerül, a műtét, amitől félsz, Isten kezébe kerül, gyermekeid és anyagi helyzeted Isten kezébe kerülnek. Isten kész rá, hogy közbelépjen az érdekedben – csak kérd őt szívből! „Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik” (Zsoltárok 37:5).

00:00
Értékelések átlaga: 4,6

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014