Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  
maiige_borito
Ebben a negyedévben 
már 139.000 példányban!december 20., szombat

Verebek (4)

„Ugye, a verébnek párja egy fillér? És egy sem esik le közülük a földre Atyátok tudtán kívül.” (Máté 10:29 NKJV)

Egy lezuhant veréb. Jézus azt mondta: „Ugye, a verébnek párja egy fillér? És egy sem esik le közülük a földre Atyátok tudtán kívül.” (Máté 10:29 NKJV). Nagyszerű hír: Isten tud róla, ha lezuhansz, és ő újra fel akar emelni. Lehet, hogy magasan szálltál, aztán hibáztál valamiben. Talán egy titkos küzdelem tett kárt benned, valami, amiről senkinek sem tudtál beszélni. Vagy valaki, akit szerettél, elárulta bizalmadat. Most félsz újrakezdeni, félsz, hogy nem tudsz felülemelkedni a múltadon, hogy beteljesítsd rendeltetésedet. Nem számít, hányszor buktál el, Isten továbbra is szeret. Támadás ért az életed egy bizonyos területén, és ez a dolog mostanra az újra ismétlődő kudarcok területévé vált? Megkérdezted már magadtól, miről is szól valójában ez a harc?

Figyelj csak: a küzdelem nem a múltadért, a jövődért folyik! Ezért vagy célpont. Isten, aki Jónásnak és Péternek második esélyt adott, téged is fel fog emelni a porból, és újjáformálja életedet valami gyönyörűségessé. Isten látta, amikor lezuhantál, ezért nincs értelme megpróbálni elbújni előle. Isten keres téged, mint ahogy a pásztor is elment megkeresni az eltévedt bárányt. Nem azért keres, hogy elítéljen, hanem, hogy helyreállítson. Ha felmagasztaljuk magunkat, az büszkeséghez vezet, amit Isten gyűlöl. Az önutálat viszont megbénít. Csak egyetlen megbocsáthatatlan bűn van (ld. Máté 12:31-32; Márk 3:22-30), tehát bátran jöhetsz Istenhez, tudva, hogy ő új kezdetet ad neked. Sőt, ez alkalommal erőt is ad a sikerhez.

00:00
Értékelések átlaga: 4,3

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014