Az Istenember


Célunk, hogy az Istenember c. filmet minél szélesebb körben ismertté tegyük. Ennek megfelelően jogdíjtól mentesen lehetőséget adunk az Ön számára, hogy egy vagy több alkalommal nyilvánosan levetítse a filmet. Alapítványunk vállalja, hogy a film vetítésének időpontjait, a TV csatorna feltüntetésével, az adott lefedettségi területen a közösségi médián keresztül meghirdeti.

Megrendelő adatai

Amennyiben egyéb kérdésed merül fel illetve egyedi video formátumra van szükséged a levetítéshez, kérem jelezd részünkre!

Elérhetőségünk:
Tel.: +36-78/415-915 (Munkanapokon: 8-16)

Célunk, hogy minél több fiatal és gyermek megismerhesse Jézus Krisztus evangéliumát és életére vonatkozó üzenetét az Istenember c. film által.

Kérjük, hogy a filmet mutasd be másoknak is! (ismerőseidnek, családtagjaidnak, iskolában, gyülekezeti alkalmon stb.) Javasoljuk, hogy a film után vezesd a nézőket egy nyitott beszélgetésben, amely segíthet az üzenet megértésben, vagy buzdítsd a hallgatókat a Jézus Krisztussal való személyes kapcsolatra! Szolgálatunk jogdíjtól mentesen lehetőséget ad számodra a film nyilvános bemutatására.

Szeretnénk arra is bátorítani, hogy ezen az alkalmon add a résztvevő fiatalok kezébe az ”A Jó hír” c. ingyenes kiadványunkat. (Megrendelhető: ITT) Ez a kiadvány nagy segítség lehet egy fiatalnak abban, hogy megértse az evangéliumot. Nagylelkű olvasóinknak köszönhetően alapítványunk ezt a lehetőséget is díjmentesen tudja biztosítani számodra.

Legyél részese Te is Isten életváltoztató munkájának!

Szívesen imádkozunk Veled együtt ezekért a nagyszerű alkalmakért! Kérjük, írd meg részünkre imakérésed ide kattintva!

Amennyiben szeretnéd megrendelni a filmet DVD-n, írj nekünk az order@maiige.hu e-mail címre! A DVD-t ingyenesen elküldjük számodra. Kérjük, csak abban az esetben rendeld meg a DVD-t, ha a film fentebb található ONLINE, TELJES változatát valami miatt nem tudod használni.