Az Istenember


Célunk, hogy az Istenember c. filmet minél szélesebb körben ismertté tegyük. Ennek megfelelően jogdíjtól mentesen lehetőséget adunk az Ön számára, hogy egy vagy több alkalommal nyilvánosan levetítse a filmet. Alapítványunk vállalja, hogy a film vetítésének időpontjait, a TV csatorna feltüntetésével, az adott lefedettségi területen a közösségi médián keresztül meghirdeti.

Megrendelő adatai

Amennyiben egyéb kérdése merül fel illetve egyedi video formátumra van szüksége a levetítéshez, kérem jelezze részünkre!

Elérhetőségünk:
Tel.: 06-78/415-915 (Munkanapokon: 8-16)

Célunk, hogy minél több fiatal és gyermek megismerhesse Jézus Krisztus evangéliumát és életére vonatkozó üzenetét az Istenember c. film által.

Kérjük, hogy a filmet mutassa be másoknak is! (ismerőseinek, családtagjainak, iskolában, gyülekezetei alkalmon stb.) Javasoljuk, hogy a film után vezesse a nézőket egy nyitott beszélgetésben, amely segíthet az üzenet megértésben, vagy buzdítsa a hallgatókat a Jézus Krisztussal való személyes kapcsolatra! Szolgálatunk jogdíjtól mentesen lehetőséget ad Önnek a film nyilvános bemutatására.

Szeretnénk arra is bátorítani, hogy ezen az alkalmon adja a résztvevő fiatalok kezébe az ”A Jó hír” c. ingyenes kiadványunkat. (Megrendelhető: ITT) Ez a kiadvány nagy segítség lehet egy fiatalnak abban, hogy megértse az evangéliumot. Nagylelkű olvasóinknak köszönhetően alapítványunk ezt a lehetőséget is díjmentesen tudja biztosítani az Ön számára.

Legyen részese Ön is Isten életváltoztató munkájának!

Szívesen imádkozunk Önnel együtt ezekért a nagyszerű alkalmakért! Kérjük, írja meg részünkre imakérését email címünkre: imakeres@maiige.hu

Amennyiben szeretné megrendelni a filmet DVD-n, az alábbi űrlapon megteheti! A DVD-t ingyenesen elküldjük az Ön számára. Kérjük, csak abban az esetben rendelje meg a DVD-t, ha a film fentebb található ONLINE, TELJES változatát valami miatt nem tudja használni.