Istennel a szürke hétköznapokban − Tartsd meg szemem ragyogását! c. kiadvány borítóképe

Isten szereti, amikor ragyognak a szemeid.
Ne elégedj meg azzal, hogy csak hajtod az időt és pusztán túléled a napokat!

Vannak napok, hetek, hónapok, amik csak úgy kiperegnek az életünkből. Alszunk, várakozunk valamire, ami jobbá tenné az életünket. Hajtanánk az időt előre, de nem lehet. Imádkozunk, de nincs változás. Dolgozunk, és nincs eredmény.

Amikor semmi nem történik, akkor Isten épp pihen?

A Bibliának van üzenete erről is. A következő írások azért születtek, hogy bátorítsanak, felemeljenek, átsegítsenek ezeken a semmilyen napokon. Egy-egy szívnyitogató ige, pár gondolatébresztő mondat, egy aprócska imádság és egy feladat vár rád – légy szabad rá, hogy mit veszel el belőlük.

Rendeld meg még ma ezt az ingyenes kiadványt,
és engedd, hogy Isten szava színt vigyen a szürkeségbe.

Istennel a szürke hétköznapokban − Tartsd meg szemem ragyogását! c. kiadvány borítóképe

Istennel a szürke hétköznapokban

(32 oldalas ingyenes kiadvány)

„Szeretnéd már korán reggel érezni, hogy minden hibád ellenére szerethető vagy? Találkozni azzal, aki mindenét odaáldozta azért, hogy semmi ne állhasson közétek? ...

Aki előtt a szádat sem kell kinyitnod, de akivel megoszthatsz bármit? Tudod, hogy Isten pont ilyen?
Nincs a földön, aki Nála jobban ismerne minket. Tudja az összes gondolatunkat, érzésünket, szándékunkat. Tisztában van a korlátjainkkal, rossz szokásainkkal. A félresikerült próbálkozásainkat már azelőtt látja, hogy annak kósza gondolata megszületne a fejünkben. Félelmetes lenne találkozni egy olyan emberrel, aki ennyire átlát rajtunk. És mégis – az Úrral találkozni nem rettenet, hanem maga a beteljesülés.
Egyedül Ő az, aki feltételek nélkül elfogad, szeret, vár. Aki szíve teljes szeretetével fogad. Nem vádol, nem követel, csak örül, hogy ott lehet. Ha ez korán reggel történik, az a nap már biztosan jól indul.”

Részlet az Istennel a szürke hétköznapokban - Tartsd meg szemem ragyogását! c. ingyenes kiadvány tartalmából.