Hegyeket elmozdító erő van a szavaidban.

Tony Evans – A szavaidban rejlő erő
32 oldalas ingyenes kiadvány

Tudtad, hogy óriási erő és hatalom birtokában vagy? Olyan erő birtokában, mely képes építeni és rombolni, életet vagy halált hozni a saját magad és mások életébe. Talán megdöbbensz ezen, Isten igéje azonban azt mondja:
„Élet és halál van a nyelv hatalmában…”. (Péld. 18:21)

Ennek a kiadványnak a segítségével felfedezheted azt az életet megváltoztató hatalmat, amellyel Isten felruházott. A szavaidban rejlő erő egy győzelmes élet felé irányíthatja egész életedet, ha jól használod. Kezdd hát el szólni az élet és áldás szavait még ma!

Itt megrendelheted
A legnagyobb ellenségedet nem az otthonodban kell keresni. A legnagyobb ellenséged nem a munkahelyeden van. A legnagyobb ellenséged nem az a gyülekezeti tag, aki az idegeidre megy. A legnagyobb ellenséged ...

a saját szádban van. Annak a nyolccentis izmos képződménynek a szádban nagyobb hatalma van tönkretenni az életedet – ráadásul nagyon rövid idő alatt –, mint bármi vagy bárki másnak.

Nagyon fontos megtanulni vigyázni a szádra, mert a szájnak hatalma van mindent elpusztítani, ami az útjába kerül. Valaki egyszer így fogalmazta ezt meg: „A nyelv sikamlós, könnyen elcsúszik.” Lehet, hogy azért jutottál oda, ahol vagy, mert valaki beszéde életet lehelt beléd. Lehet, hogy azért nyíltak új utak, új lehetőségek az életedben, mert valaki hitt annyira benned, hogy az élet beszédét szólja neked. Vagy az is lehet, hogy azért jutottál oda, ahol vagy, mert valaki olyan dolgokat mondott neked, amivel összetörte egy álmodat, a reménységedet, a várakozásaidat vagy egy kapcsolatodat. Lehet, hogy még nem épültél fel azokból a dinamitrobbantásokból, amelyek gyermekként értek.

Lehet, hogy még mindig azt próbálod visszaépíteni, amit valaki szavai romboltak le benned. Az az izomképződmény a szádban nem egy kis dolog. Vannak, akik azért váltak el, vagy gondolkodnak a váláson, mert folyamatosan dinamitok robbantak a kapcsolatukban. Pásztorként hetente foglakozom gyülekezeti tagokkal, ezért pontosan tudom, hogy vannak, akik évek óta nem beszélnek családtagjaikkal, mert akkora volt a robbanás, olyan mélyre hatolt a fájdalom, hogy képtelenek talpra állni.