Isten szerinti gazdagság
január 13. vasárnap

„Az Úr áldása gazdagít meg, a gyarapodást nem lehet erőltetni.” (Példabeszédek 10:22)

Amikor a híres kiadó, William Randolph Hearst egy bizonyos festményről olvasott, az nagyon érdekelni kezdte, és meg akarta szerezni gyűjteményébe. Ügynököket küldött szerte a világba, hogy keressék meg, de sehol sem találták. Egy évvel később váratlanul előállt az egyik alkalmazottja azzal, hogy megvan a kép. A felfedezéstől fellelkesülve Hearst azt kérdezte, hol volt a kép eddig? Az alkalmazottja így válaszolt: „Ott volt a pincéjében. Már régen a magáé volt.” Hearst ugyanis nem sokat bajlódott azzal, hogy átolvassa vagyontárgyainak listáját. A Biblia tele van Isten áldásaival, és ő szeretné, ha megtapasztalnád azokat. Az üdvösség a legnagyobb áldás ezek közül, de nem az egyetlen. „Az Úrnak áldása, az gazdagít meg, és azzal semmi nem szerez bántást” (Példabeszédek 10:22 Károli). John D. Rockefeller egyszer azt mondta, hogy minden vagyonát odaadná a lehetőségért, hogy visszamehessen és egyszerű ügyintézőként dolgozzon régi clevelandi irodájában. Miért? Mert a stresszes életmód miatt álmatlansággal, gyomorfekéllyel és depresszióval küszködött. Az Úr áldása stresszmentes sikert hoz! Isten erről beszél Igéjében. Azt akarja, hogy „gazdag” legyél a kapcsolataidban, az egészségedben, a lelki nyugalomban, a hivatásod teljesítésében, az életed minden területén. Fedezd hát fel, mit ígért neked Isten, kezdj el imádkozni érte és hinni benne!

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!